Denisa Crăciun

Încă două orașe românești cu transport prin aplicația Uber

Thumbnail

Încă două orașe românești vor avea servicii de transport cu mașina intermediate de aplicația Uber.

De joi, 9 decembrie, aplicația americană este disponibilă în Buzău și Bacău. Uber ajunge, astfel, să fie prezent în 15 orașe din România.

Cele 15 orașe românești care au Uber sunt: București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea, Brăila, Sibiu și acum Buzău și Bacău.

Până la data de 12 decembrie, toți utilizatorii noi din Buzău și Bacău vor avea curse gratuite în aplicație, pentru călătorii de până la 11 lei.

La fel ca în celelalte orașe din România, în Buzău și Bacău Uber colaborează cu șoferi licențiați.

„Ne bucurăm să lansăm Uber în Buzău și Bacău, două orașe importante pe care le aveam în plan. Credem că oamenii se vor bucura de soluții pentru transport pentru distanțe mai scurte, dar și de o experiență mai ușoară a călătoriilor intraurbane. Tehnologia și mobilitatea sunt accesibile la o apăsare de buton, iar locuitorii orașului sunt deschiși la a explora noi posibilități și alternative de transport. Acum că locuitorii celor două orașe beneficiază de serviciul Uber, vrem să devenim o soluție tehnologică de încredere pentru momentele în care au nevoie să călătorească”, a spus Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber Romania. 

La fel ca în celelalte orașe din România, pasagerii din Buzău și Bacău beneficiază de o serie de opțiuni disponibile în aplicația Uber, printre care și accesul la informații despre șofer, afișând fotografia acestuia alături de rating, modelul și numărul mașinii. În plus, pasagerii pot urmări cursele în aplicație, atât înainte de sosirea mașinii la locul de preluare, cât și în timpul călătoriei, și pot trimite statusul acesteia unui contact de încredere.

Atât șoferii, cât și pasagerii trebuie să poarte mască în timpul curselor și sunt rugați să confirme că au înțeles și că respectă regulile de sănătate și siguranță recomandate de organizațiile mondiale de sănătate.

Uber este o platformă care oferă servicii de livrare de mâncare, livrare de colete de mici dimensiuni, biciclete și trotinete electrice. Aplicația este disponibilă în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe.

Parallax

Vizualizari
502
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri