Răzvan Tătaru

Aplicația de dating Bumble concediază aproximativ 350 angajați

Aplicația Bumble pe telefon

Platforma de dating Bumble a anunțat că în jur de 350 de angajați, sau 30% din forța de muncă totală, vor fi disponibilizați, în urma unor rezultate financiare slabe, potrivit TechCrunch.

Compania Bumble a anunțat rezultatele financiare ieri, 27 februarie 2024, date din care rezultă faptul că aceasta a înregistrat pierderi nete de 32 milioane dolari și venituri de 273,6 milioane dolari.

Câștigurile raportate au fost sub așteptări și au fost însoțite de o prognoză dezamăgitoare pentru primul trimestru al 2024. Astfel, acțiunile Bumble au scăzut cu aproximativ 10%.

În acest context, CEO-ul Bumble, Lidiane Jones, a anunțat o rundă de disponibilizări care va afecta 30% din forța de muncă totală a companiei, adică aproximativ 350 angajați.

Totodată, platforma se va schimba pentru a atrage noi utilizatori și pentru a-i face pe cei vechi să intre din nou pe aplicație.

Planul Bumble pe termen scurt se va concentra pe integrarea inteligenței artificiale, o siguranță mai sporită a utilizatorilor și atragerea publicului tânăr, potrivit sursei citate.

Aplicația Bumble a fost fondată în anul 2014 de către Andrey Andreev și Whitney Wolfe Herd, co-fondatoare a Tinder.

Aceasta se diferențiază de alte platforme de dating prin faptul că femeile trebuie să dea primul mesaj în 24 de ore de la „match” (potrivire). Dacă în cele 24 ore nu există nicio conversație între utilizatori, profilurile nu mai pot fi accesate decât dacă unul dintre ei este plătitor de abonament.

Anul trecut, Compania Bumble, în care intră și Badoo, o altă platformă de dating, declara câștiguri de 241,6 milioane dolari și pierderi nete de $159,2 milioane dolari, în anul 2022.

Parallax

Vizualizari
318
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri