Denisa Crăciun

Un antreprenor român aleargă 14 ore în jurul Guvernului, ca protest față de noile taxe pentru IMM-uri

protest

Un antreprenor român a început un maraton de alergare de 14 ore în jurul clădirii Guvernului, în semn de protest față de noile modificări fiscale și impactul acestora asupra IMM-urilor din România. 

Cosmin Răileanu, fondator al Vindem ieftin, magazin online de materiale de construcții, a început maratonul de alergare în jurul clădirii Guvernului miercuri, la ora 7 dimineața. 

Antreprenorul protestează, astfel, față de noile prevederi ale Legii nr. 296/2023 privind unele măsuri fiscal-bugetare și față de impactul acestora „asupra mediului de afaceri, ce împiedică dezvoltarea economică, în special a întreprinderilor mici și mijlocii”, conform unui comunicat transmis, miercuri, StartupCafe.ro. 

„Văd nedreptate în jurul meu. Simt pulsul antreprenorilor, al societății, al oamenilor în general și nu pot să stau nepăsător. Cred cu tărie că impactul noilor măsuri legislative îngrădește ireversibil spiritul antreprenorial. Este momentul să ne transformăm cu toții și cred că se poate, dacă avem principii sănătoase, nu doar în mediul antreprenorial, dar și în cel politic și guvernamental”, susține antreprenorul.

Maratonul de protest, ce se va desfășura pe parcursul a 14 ore și 110 km, în 168 de bucle a câte 650 de metri, simbolizează numărul mediu de ore pe care un antreprenor le dedică zilnic afacerii sale. Răileanu îi invită pe membrii guvernului să se alăture maratonului, „pentru a experimenta direct și a înțelege mai bine provocările zilnice cu care se confruntă antreprenorii români”. 

Parallax

Vizualizari
3994
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri