Claudiu Zamfir

Un antreprenor cu afaceri în marketing digital preia 9% din platforma Termene.ro, evaluată la 25 milioane EUR

slavenie si dragomir

Un antreprenor român cu afaceri în zona de marketing digital preia 9% din compania de date financiare Termene.ro, care a fost evaluată la o valoare totală de 25 de milioane de euro.

Daniel Slăvenie are 35 ani și este cofondator al Limitless Agency, potrivit unui comunicat transmis, luni, StartupCafe.ro.

El a făcut un parteneriat cu Termene.ro, prin care preia 9% din platforma de date financiare. Astfel, antreprenorul va investi în dezvoltarea unei platforme de gestiune de date (Data Management Platform), o tehnologie dedicată companiilor business-to-business, care vor să-și facă reclamă.

Prin această investiție, Daniel Slăvenie își dorește, nici mai mult nici mai puțin decât ca, pe termen lung, să dezvolte o platformă care să concureze cu business-ul de publicitate al rețelei sociale americane LinkedIn, care aparține Microsoft.

Soluția ar urma să se lanseze în anul 2023, cu obiectivul de a „genera un ROI (return on investment) mai mare decât oferă alte soluții clasice de pe piață, având în vedere că vizarea publicului-țintă este specifică și la costuri mult mai mici față de platforme actuale, ca LinkedIn Ads sau Facebook Ads”, se afirmă în comunicat.

Potrivit sursei citate, companiile care vor apela la serviciile viitoarei platforme de reclame „își vor optimiza costurile de marketing”.

„Prin parteneriatul cu Termene.ro contribuim la creșterea și evoluția pieței de marketing digital românească, venind în sprijinul companiilor și specialiștilor din domeniu cu  o soluție unică, ce funcționează similar cu tehnologia LinkedIn Ads, dar care vizează mai eficient, mai targetat și la costuri mai mici audiența dorită. În România, în afară de LinkedIn, nu există o platformă care sa facă marketing pe zona de B2B foarte targetat. Astfel, prin acces la baza de date Termene.ro, vom lansa o tehnologie avansată prin care reclamele vor ajunge precis la proprietarii de companii din orice industrie”, susține Daniel Slăvenie.

Părțile nu au precizat o valoare concretă a tranzacției sau a investiției, însă în comunicat se arată că platforma Termene.ro este evaluată în total la 25 de milioane de euro (valoare de investiție) de către Appraisal & Valuation S.A. (NAI Romania & Moldova). recent, însă, fondatorul Termene.ro, Adrian Dragomir, a precizat că, în evaluarea sa, platforma lui „face undeva la 10 milioane de euro”. „Avem o evaluare făcută de o companie externă, care ne evaluează undeva la 25 de milioane de euro  dar evaluarea mea este undeva la 10 milioane de euro”, a declarat Dragomir, într-un interviu pentru Business Magazin, în noiembrie 2022.

Acum Adrian Dragomir spune că parteneriatul cu Daniel Slăvenie îi „va aduce noi oportunități de business și de creștere atât pieței de marketing digital”.

„Ne bucurăm să avem un astfel de parteneriat solid, care va aduce noi oportunități de business și de creștere atât pieței de marketing digital, cât și a companiilor din România. Prin Termene.ro, cea mai mare bază de date financiare și juridice publice ale companiilor, oferim acces la informații corecte și actualizate pentru a putea dezvolta cea mai eficientă tehnologie pentru promovarea brandurilor. Parteneriatul nostru este un pas strategic pentru a oferi soluții tehnologice avansate într-o piață extrem de concurențială”, a declarat fondatorul Termene.ro, în comunicatul transmis StartupCafe.ro.

Fondată în anul 2014, platforma Termene.ro prezintă datele financiare ale firmelor de pe piața din România și evoluția acestora din ultimii 10 ani prin grafice, precum  și informații despre dosarele în instanță ale persoanelor juridice.

În anul 2021, firma Termene Just SRL a avut o cifră de afaceri de 6,1 milioane lei și profit de 375.501 lei, cu un număr mediu de 45 de angajați.

Parallax

Vizualizari
3163
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri