Adi Iacob

Airbnb investește într-o platformă pentru rezervarea biletelor pentru muzee și alte atracții turistice

Thumbnail

Platforma de închiriere a locuințelor în regim hotelier Airbnb investește într-un startup din Amsterdam care a dezvoltat o platformă online pentru rezervarea biletelor pentru muzee și alte atracții turistice. Potrivit reprezentanților Tiqets, startup-ul a vândut milioane de bilete în peste 60 de țări.

Airbnb a condus runda de finanțare (seria C) în valoare de 60 de milioane de dolari, scrie TechCrunch

Aceasta este, deocamdată, o investiție financiară pentru Airbnb și nu una strategică. Cu alte cuvinte, cele două companii încă nu colaborează, a spus cofondatorul Tiqets — Luuc Elzinga, deși aceasta este planul pe termen lung. 

"Airbnb va fi implicat în afacere (...) și acest lucru este interesant, deoarece putem învăța din modul în care compania a crescut", a menționat Luuc Elzinga.

După ce a pornit ca o platformă modestă pentru oamenii care doreau să-și închirieze camere libere călătorilor, Airbnb face acum parte din lista startup-urilor mari — a obținut investiții totale de 4,4 miliarde de dolari și în prezent este evaluat la 31 de miliarde de dolari. De asemenea, platforma de închiriere a locuințelor în regim hotelier se va lista la bursă în 2020.

Citește și

„Călătorii sunt în căutarea unei game variate de experiențe atunci când vizitează un nou oraș. (...) Echipa Tiqets a utilizat eficient noile tehnologii pentru a conecta călătorii cu comunitățile și suntem încântați să susținem munca lor”, a declarat Philippe Magid, Art and Culture Director la Airbnb.

Reprezentanții Tiqets spun că vor folosi banii obținuți pentru a-și extinde gama de atracții și pentru a ajunge în mai multe orașe mai mici, dincolo de marile orașe în care serviciile sale sunt deja prezente. 

În prezent, platforma este disponibilă în 14 limbi.
 

Parallax

Vizualizari
338
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri