Denisa Crăciun

Adobe România modernizează un laborator pentru studenții de la Universitatea Politehnica din București

Thumbnail

Adobe România, companie de IT, modernizează un laborator de algoritmi pentru studenții Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica din București, conform unui comunicat transmis, miercuri, StartupCafe.ro.

Laboratorul a fost dotat cu 21 de calculatoare, cu videoproiector, table, dar și birouri și scaune ergonomice.

Renovarea laboratorului a fost finalizată în această săptămână și a constat în soluții de design interior, proiectarea spațiului, refacerea instalațiilor electrice, reparații și zugrăveli, înlocuirea pardoselii, a corpurilor de iluminat, a jaluzelelor și a aerului condiționat.

„Facultatea de  Automatică și Calculatoare din București este una dintre cele mai renumite facultăți tehnice din România și pregătește ingineri specialiști în Tehnologia Informației foarte competenți. Mulți dintre absolvenți ne devin colegi, iar prin colaborarea de lungă durată cu UPB, prin acțiunile noastre de modernizare și dotare a laboratoarelor universității, ne propunem să aliniem standardele academice românești la cele mai inovative tehnologii din IT”, spune Cris Radu, Site Leader Adobe Romania și VP of Engineering.

De cealaltă parte, prof. dr. ing. Răzvan Rughiniș, Prodecan al Facultății de Automatică și Calculatoare din UPB susține că „laboratorul modernizat de Algoritmi va oferi studenților și profesorilor un energizant pentru descoperirea tehnologiilor bleeding edge și pentru reinventarea României prin tehnologie”.

La începutul anului, Adobe România a încheiat un parteneriat cu Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica din București. 

„Vorbim despre un parteneriat prin care contribuim la pregătirea absolvenților într-o industrie din ce în ce mai competitivă și într-o continuă transformare. Împreună cu Universitatea Politehnica din București am pus bazele unui plan de pregătire a studenților pentru cariera aleasă și totodată de acumulare a competențelor necesare pe piața forței de muncă” - a mai precizat Cris Radu.

Parallax

Vizualizari
185
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri