Denisa Crăciun

Acord pe piața crypto: Binance.US va cumpăra activele Voyager Digital pentru 1 miliard dolari

binance- Iryna Budanova- Dreamstime

Binance.US se oferă să cumpere activele Voyager Digital, firmă americană de creditare în crypto, pentru peste 1 miliard de dolari.

În iulie, Voyager Digital a cerut intrarea în faliment, în SUA, după scăderea dramatică a prețurilor care a zdruncinat sectorul monedelor digitale. Pe atunci, compania a înghețat retragerile, la fel ca alți creditori din domeniu.

Tot în iulie, Voyager a declarat că a emis o înştiinţare a neîndeplinirii obligaţiilor către fondul de hedging în criptomonede Three Arrows Capital (3AC) din Singapore, pentru că nu a efectuat plăţi pentru un împrumut în criptomonede în valoare totală de peste 650 de milioane de dolari.

Acum, Binance.US a fost de acord să cumpere activele Voyager pentru peste 1 miliard de dolari, la care mai adaugă 20 de milioane de dolari pentru alte active „cu valoare incrementală”, conform unui anunț

Binance.US vrea să returneze criptomonedele clienților Voyager Digital. Aceștia se vor putea conecta la Binance.US și vor vedea unele active crypto pe baza pozițiilor lor anterioare pe Voyager Digital. Totodată, utilizatorii vor putea să-și lichideze pozițiile.

Binance.US, cu sediul în Palo Alto, California, operează ca o entitate independentă și are un acord de licență cu Binance, potrivit Reuters

Acordul nu s-a încheiat încă, urmând ca  Tribunalul pentru Faliment al SUA  să decidă dacă aprobă înțelegerea.

Parallax

Vizualizari
326
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri