Claudiu Zamfir

Acces la platforma românească MultiversX și criptomoneda EGLD direct din browserul Opera

beniamin mincu-multiversx

Românii de la MultiversX (fosta Elrond) anunță, vineri, că au finalizat o integrare cu Opera, platforma blockchain sibiană primind astfel acces la o piață potențială de 300 de milioane de utilizatori ai browserului de internet, care vor putea cumpăra mai ușor și criptomoneda sibienilor, EGLD, precum și NFT-uri.

Potrivit unui comunicat MultiversX, transmis StartupCafe.ro, această integrare încorporează toate capabilitățile rețelei, adăugând browserelor Opera o interfață către blockchain-ul MultiversX și produsele Web3 asociate acestuia.

„Integrarea include suport pentru EGLD, moneda nativă MultiversX, precum și pentru toate token-urile de tip ESDT și NFT-urile rețelei, permițând utilizatorilor transferul facil, tranzacționarea și monitorizarea istoricului propriilor tranzacții. Integrarea va oferi utilizatorilor și posibilitatea de a interacționa, în mod direct, simplificat, cu aplicații descentralizate din ecosistem, direct din browser. Nu în ultimul rând, crearea facilă de adrese MultiversX adiționale prin intermediul aceleiași fraze secrete extinde opțiunile utilizatorilor privind gestionarea de portofele multiple” - susține compania sibiană.

„Există un avantaj incontestabil în crearea unei căi clare și ușoare de acces către universul Web3 în cadrul portalului Web2 consacrat, browserul. Acest lucru poate acționa ca un catalizator puternic pentru o adopție și o explorare mai largă a ecosistemului MultiversX, oferind în același timp o experiență fluidă și intuitivă pentru utilizatorii existenți. Suntem încântați să fim în prima linie a acestei schimbări de paradigmă, alături de Opera” -  a declarat Beniamin Mincu (foto), CEO al MultiversX.

Vineri, la ora transmiterii știrii, criptomoneda românilor de la MultiversX, EGLD, era cotată la 36 de dolari și 90 de cenți, conform Coinmarketcap

Opera este considerat al cincilea cel mai folosit browser web la nivel mondial, cu un număr estimat de circa 300 de milioane de utilizatori.

Opera a fost creat în anul 1994, ca proiect de cercetare al companiei norvegiene de telecomunicații Telenor. În noiembrie 2016, browserul norvegian a fost cumpărat de un consorțiu de investitori chinezi, sub numele de Golden Brick Capital Private Equity Fund I, cu suma de 600 de milioane de dolari.

Parallax

Vizualizari
1007
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri