Claudiu Zamfir

Se prelungesc înscrierile la programul de finanțare ConstructPlus 2024

bani-euro-caramizi-dreamstime

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului urmează să prelungească perioada de înscrieri la programul de finanțare ConstructPlus 2024, prin care producătorii de materiale de construcții pot obține ajuutoare de stat de până la 50 de milioane de euro pentru investiiții în România.

Având în vedere suprapunerea parțială a intervalului inițial de desfășurare a sesiunii de depunere a cererilor de acord pentru finanțare, care are loc între 8 aprilie 2024 și 8 mai 2024, cu perioada sărbătorilor legale cuprinsă între 1 – 6 mai 2024, MEAT anunță că „are în vedere prelungirea perioadei de înregistrare a cererilor de acord pentru finanțare cu numărul de zile lucrătoare, echivalentul zilelor aferente sărbătorilor legale”.

„Perioada de înregistrare a cererilor de acord pentru finanțare se stabilește prin Ghidul solicitantului și poate fi prelungită cu maxim 10 zile lucrătoare, o singură dată, în cazuri temeinic justificate, prin ordin al ministrului economiei, antreprenoriatului și tursimului, care se publică pe site-ul ministerului” - prevede o ordonanță de urgență adoptată de Guvern.

Ordinul ministrului economiei, antreprenoriatului și turismului privind prelungirea sesiunii va fi publicat pe site-ul MEAT ulterior publicării în MO a actului normativ de modificare a OUG 68/2024.

Reamintim că sesiunea de înscrieri la programul ConstructPlus 2024 s-a deschis pentru perioada 8 aprilie – 8 mai 2024, actele trebuind depuse în format fizic, la registratura MEAT de la București.

Parallax

Vizualizari
2303
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri