Venture Capital Industry in Romania - Straight Talks

Organizator
DLA Piper
Pret
GRATUIT
Perioada
14-Mar-2018, 15:00
Locul desfasurarii
TechHub (Str. Nicolae Filipescu 39-41, Et. 1 Sector 2)
Bucuresti
Body

DLA Piper Dinu SCA și Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii vă invită la un workshop în care vom dezbate probleme de afaceri și probleme juridice, vom analiza prezența fondurilor de tip Venture Capital (Capital de Risc) în Romania și afacerile companiilor finanțate cu ajutorul unui fond de tip Venture Capital.

  • Ce înseamnă Venture Capital în România? Piață, oportunități, legislație.
  • Comunicare pentru start-up-uri: ce poveste asteapta fondul de tip Venture Capital de la un antreprenor?

Acest atelier foarte practic dezvăluie logica, mecanismele și instrumentele de gândire pe care antreprenorii experimentați le folosesc pentru a lua decizii și a construi companii noi finantabile cu ajutorul fondurilor de investitii de tip Venture Capital, precum si conceptele juridice cheie dintr-un "Term Sheet". 

O prezentare practică și discuții cu privire la termenii cei mai specifici dintr-o afacere finanțată de un fond VC (drepturi de preferinta, protecția împotriva diluției, drepturile de preempțiune etc.)

Provocările și dilemele în industria Venture Capital nu sunt puține. Antreprenori si jucători activi de pe piața românească ne vor ajuta să dezbatem și să continuăm construcția industriei. 

Scopul nostru este de a avea o discuție deschisă și interactivă cu privire la subiectele care vă interesează cel mai mult, provocările comerciale și juridice cu care vă puteți confrunta în contextul unei investiții cu capital de risc.

În domeniul juridic, ne propunem să oferim o perspectivă atât a specialistilor din SUA, cât și a celor romani.

Locurile la Venture Capital Industry in Romania sunt limitate!

Pentru înregistrari, contactați-ne la adresa de e-mail:  petruta.francisc@dlapiper.com.

Înregistrarea se face în limita locurilor disponibile.

 

Conţinut

- Ultimele știri -