Claudiu Zamfir

Patroni IMM: Guvernul să finalizeze plățile către firmele private în 2019

Thumbnail

Oamenii de afaceri din România au cerut noului Guvern să finalizeze în anul 2019 plățile către firmele private, privind rambursările de TVA și concediile medicale, a declarat, luni, un reprezentant al patronilor cu firme mici și mijlocii (IMM).

„Închidem bugetul pe anul 2019 și ceea ce mediul de afaceri a cerut a fost ca măcar noul Guvern să închidă arieratele către mediul de afaceri, începând cu TVA, concediile medicale, concediile maternale. Am văzut promisiuni din partea Guvernului, prim-ministrul, ministrul de Finanțe au spus că deja au început să facă plăți privind TVA și celelalte arierate”, a spus Florin Jianu, președintele Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România.

El a mai cerut Guvernului să ia legătura cu Daniel Dines, fondatorul și directorul general (CEO) al companiei IT UiPath, evaluate la 7 miliarde de dolari, pentru digitalizarea administrației din România.

„Noi avem un unicorn românesc, UiPath, care lucrează cu 150 de agenții guvernamtale din toată lumea și niciuna din România. Ei pot să vină cu o soluție-pachet, pe care una din cele 150 de agenții din lume deja a implementat-o. E o companie românească, puneți mâna pe telefon - ministrul de Finanțe - sunați-l pe CEO, că e român, aveți o întâlnire și vedeți ce se întâmplă!”, a mai spus Florin Jianu.

Parallax

Vizualizari
702
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri