Raluca Abrihan

Calendar ANAF: În iulie și august contribuabilii pot participa la discuţii despre casele de marcat - facilități, obligații, termene

Thumbnail

Agenția Naționalã de Administrare Fiscalã organizeazã în întreaga țarã, în lunile iulie și august, întâlniri cu contribuabilii, precum și cu distribuitorii și unitățile acreditate de service pentru AMEF. Agenţia asigură că în cadrul întâlnirilor, toate întrebările contribuabililor cu privire la tema  "Case de marcat: facilități, obligații, termene" vor primi un răspuns din partea specialiștilor ANAF.

În luna iulie, întâlnirile cu contribuabilii sunt programate astfel:

  • în 22 iulie, ora 14.00, la sediul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice București,
  • în 25 iulie, ora 14.00, la sediul Direcției Generale de Administrare a Marilor Contribuabili
  • în 30 iulie, ora 14.00, la sediul Direcției Generale a Finanțelor Publice Ploiești.

De asemenea, în luna august, ANAF organizează trei întâlniri cu distribuitorii și unitățile acreditate de service pentru aparatele de marcat electronice fiscale, conform următoarei planificări:

  • 1 august 2019, ora 14.00, la sediul DGRFP București
  • 5 august 2019, ora 14.00, la sediul DGAMC
  • 8 august 2019, ora 14.00, la sediul DGRFP Ploiești

"Invităm contribuabilii interesați să utilizeze Formularul de Contact, disponibil pe site-ul instituției, pentru a se înscrie la întâlnirile organizate. Precizăm că înscrierea se realizează în limita locurilor disponibile", anunţă ANAF.

 Lunar,  Agenția Națională de Administrare Fiscală organizează întâlniri cu contribuabilii, la nivel național, în care sunt abordate teme fiscale de interes. Lista întâlnirilor organizate de ANAF poate fi accesată la urmatorul link https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/servicii_anaf.htm.

Parallax

Vizualizari
2372
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri