Ghid PDF: Cum îți deschizi un magazin alimentar, restaurant, food-truck
Claudiu Zamfir

Ghid PDF: Cum îți deschizi un magazin alimentar, restaurant, food-truck

Thumbnail

Antreprenorii care vor să-și deschidă un magazin alimentar, un restaurant sau să înceapă o afacere ambulantă tip food-truck, de servire a gustărilor au la dispoziție un ghid de autorizare realizat de un consilier de la o primărie importantă din țară.

„Ghidul privind inițierea unei afaceri în sfera alimentației publice/colective și a comerțului cu amănuntul al produselor alimentare, cu punct fix sau ambulant”, realizat de Zoltan Szfarli de la Primăria Municipiului Mediaș, cuprinde elemente esențiale pentru a îndruma un antreprenor la început de drum în  labirintul legislativ și birocratic al autorizării afacerii în domeniul comerțului alimentar:

  • Noțiunea de alimentație publică și noțiunea de alimentație colectivă,
  • Clasa de activitate CAEN necesară,
  • Ce aspecte să aveți în vedere când închiriați un spațiu pentru a desfășura o activitate comercială,
  • Ce avize, autorizații și alte obligații veți avea nevoie să obțineți pentru afacerea,
  • Alte informații utile.

Autorul ghidului, Zoltan Szfarli, subliniază că informațiile cuprinse în ghid nu au un caracter exhaustiv și în consecință nu pot acoperi pe de-a întregul toate obligațiile prevăzute de lege în ceea ce privește funcționarea unei afacerii în domeniu analizat.

Ghidul în format PDF poate fi consultat mai jos și descărcat de la finalul articolului:

Vizualizari
3147
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

Cookie Settings