Claudiu Zamfir
Antreprenorii care vor să-și deschidă un magazin alimentar, un restaurant sau să înceapă o afacere ambulantă tip food-truck, de servire a gustărilor au la dispoziție un ghid de autorizare realizat de un consilier de la o primărie importantă din țară.
„Ghidul privind inițierea unei afaceri în sfera alimentației publice/colective și a comerțului cu amănuntul al produselor alimentare, cu punct fix sau ambulant”, realizat de Zoltan Szfarli de la Primăria Municipiului Mediaș, cuprinde elemente esențiale pentru a îndruma un antreprenor la început de drum în labirintul legislativ și birocratic al autorizării afacerii în domeniul comerțului alimentar:
Autorul ghidului, Zoltan Szfarli, subliniază că informațiile cuprinse în ghid nu au un caracter exhaustiv și în consecință nu pot acoperi pe de-a întregul toate obligațiile prevăzute de lege în ceea ce privește funcționarea unei afacerii în domeniu analizat.
Ghidul în format PDF poate fi consultat mai jos și descărcat de la finalul articolului:
Ghid afacere alimentatie by Claudiu on Scribd