Raluca Abrihan

Firmele de servicii locale, scutite de la plata tarifelor pentru drumurile publice

Thumbnail

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, în calitate de for legislativ decizional, un proiect de lege prin care firmele care desfășoară servicii de interes local sau național sunt scutite de la plata tarifelor pentru utilizare şi acces în zona drumului public, transmite Mediafax.

Deputații au adoptat proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr. 43/1997 privind regimul drumurilor cu 227 de voturi „pentru” și 21 de abțineri.

Comisia pentru transporturi a Camerei Deputaților a dat raport favorabil proiectului legislativ.

„Proiectul de lege are ca obiect de reglementare modificarea articolului 46 alin (9) din Ordonanța Guvernului nr. 43/1997, în sensul scutirii de la plata tarifelor pentru utilzare și acces în zona drumului pentru agenții economici care desfășoară activitate de comerț și servicii zona drumului public pentru acees la priorități”, se arată în raportul comisiei.

Un amendament admis de Comisia pentru transporturi și infrastructură exceptează de la plata tarifelor pentru folosirea drumurilor publice operatorii economici care realizează serviciul public de interes național sau local.

Camera Deputaților a adoptat proiectul legislativ inițiat de senatorul UDMR Tánczos Barna în calitate de for decizional, acesta urmând să ajungă la președinte pentru promulgare.

Parallax

Vizualizari
767
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri