Claudiu Zamfir

Calculator online salariu 2018: Cele 7 metode pentru noul brut

Thumbnail

Patronii și angajații din România pot utiliza un nou calculator online pentru calculul salariului brut în noul sistem de contribuții din anul 2018, printr-o aplicație pe internet lansată, marți, de o firmă românească de software pentru resurse umane.

Aplicația Convertor Salarii, lansată de Romanian Software, poate fi accesată AICI.
 

Potrivit directorului firmei, Victor Dragomirescu, au fost identificate 7 scenarii de calcul pentru actualizarea salariilor, după decizia Guvernului de a transfera cea mai mare parte a contribuțiilor sociale de la angajator la angajat:

  1. Unii angajatori vor să păstreze salariile brute din 2017 și în 2018.
  2. Alții angajatori vor să păstreze salariile nete din 2017 prin modificarea salariilor brute.
  3. Angajatorii din a treia categorie vizează păstrarea salariilor nete din 2017, prin acordarea de prime brute.
  4. Sunt și angajatori care vor să ”conserve” salariile nete din 2017, prin acordarea de tichete de masă și majorarea parțială a salariilor brute.
  5. O altă categorie este reprezentată de angajatorii care vor să păstreze totalul costurilor salariale din 2018 la fel ca în 2017, prin acordarea de tichete de masă și modificarea salariilor brute.
  6. Firme care intenționează ”înghețarea” costurilor salariale din 2018 la nivelul celor din 2017 prin acordarea de tichete de masă și majorarea salariilor brute,
  7. Firme care intenționează ”înghețarea” costurilor salariale din 2018 la nivelul celor din 2017 prin acordarea de tichete de masă și prime brute.
Parallax

Vizualizari
16757
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri