Denisa Crăciun

Avertisment ANAF pentru firme: „Nu dați curs solicitărilor”

Thumbnail

Firmele din România ar trebui să fie atente la o nouă campanie de mesaje false transmise în numele ANAF, în această perioadă.

Instituția avertizează că firmelor le este solicitată „lista entităților externe care au de achitat către societate sume mai mari de 10.000 de euro”.

Falsificatorii motivează că „scopul acestei solicitări este de a asigura o mai bună gestionare a fluxurilor financiare internaționale și de a preveni potențiale riscuri asociate neîncasării sumelor datorate”.

Mesajele sunt transmise, de această dată, de la adresa de e-mail gabriela.apostol@m-finante.com.

„Precizăm că ANAF nu solicită astfel de informații și nici nu intervine în relația comercială dintre persoanele juridice. Atragem atenția că această adresă de e-mail NU aparține ANAF și nu trebuie să dați curs solicitărilor!”, arată instituția într-un comunicat de presă.

ANAF reamintește că serviciul Spațiul Privat Virtual, pus la dispoziția contribuabililor, gratuit, „a fost creat și dezvoltat tocmai pentru o comunicare securizată cu instituția”. Contribuabilii pot obține informații fiscale cu caracter general la call centerul instituției.

Parallax

Vizualizari
1633
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri