Denisa Crăciun

ANAF: Se pot transmite documente care nu sunt încă digitalizate prin formularul de contact din SPV

Thumbnail

Toate documentele care nu sunt încă digitalizate sau disponibile în format electronic pot fi transmise prin Formularul de contact disponibil în serviciul Spațiul Privat Virtual (SPV), conform Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).

ANAF spune că pentru transmiterea acestor documentre trebuie selectată categoria „Asistență și îndrumare de specialitate în domeniul fiscal”.

„De la 01 martie 2022, transmiterea cererilor, înscrisurilor sau a oricăror altor documente către organele fiscale de către contribuabilii/plătitorii persoane juridice, asocieri şi alte entităţi fără personalitate juridică, precum şi persoane fizice care desfăşoară o profesie liberală sau exercită o activitate economică în mod independent se va face exclusiv prin intermediul Spaţiului Privat Virtual”, conform ANAF.

De asemenea, pentru a nu întâmpina dificultăți în transmiterea cererilor sau oricăror altor documente, Centrul Național pentru Informații Financiare a ridicat limita maximă a fișierelor ce pot fi atașate formularului de contact, de la 5 MB la 10 MB.

Câteva informații utile pentru a ușura transmiterea documentelor:

  • Scanarea la rezoluție maxim 300 dpi;
  • Eliminarea automată a paginilor albe (goale);
  • Scanarea în alb-negru;
  • Scanarea într-un fișier format PDF;
  • Comprimarea fișierului PDF.

Parallax

Vizualizari
11144
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
Mihai
Zaharia
O veste foarte buna! Ca sa nu cautati (asa cum am facut-o eu) categoria „Asistență și îndrumare de specialitate în domeniul fiscal”, e bine de stiut ca o gasiti in formularul de contact (cel care se afiseaza pe site-ul SPV in partea stanga)

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri