Un patronat cere licee de antreprenoriat in Romania
claudiu.zamfirr

Un patronat cere licee de antreprenoriat in Romania

Imagine principala
Un patronat cere licee de antreprenoriat in Romania
​Liderul unei organizatii patronale din Romania cere Guvernului sa infiinteze licee cu profil de antreprenoriat in Romania, pentru a ajuta tinerii sa-si deschida si sa deruleze afaceri.

"România are nevoie urgentă de licee de antreprenoriat, iar acest lucru trebuie să reprezinte o prioritate de grad zero pentru autorităţile române", a declarat, joi, preşedintele Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR), Florin Jianu, citat de Agerpres.

"Parcurgerea unei forme de învăţământ axate pe învăţarea conceptului de antreprenoriat poate asigura o calificare mai bună pentru tinerii care doresc să-şi deschidă o firmă la finalul anilor de studii. Crearea unor astfel de licee ar avea un impact pozitiv, foarte asemănător probabil celui determinat de înfiinţarea, în anii '70, a liceelor de informatică, de către vizionarul matematician Grigore Moisil", a mai spus el.

Potrivit acestuia, liceele ar putea funcţiona după o programă axată în special pe ore de antreprenoriat, implementarea noilor unităţi de învăţământ putând avea loc atât în marile oraşe, cât şi la nivelul comunităţilor locale mai mici.
Parallax

Vizualizari
9
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

Cookie Settings