CZ

Un patronat cere licee de antreprenoriat in Romania

Imagine principala
Un patronat cere licee de antreprenoriat in Romania
​Liderul unei organizatii patronale din Romania cere Guvernului sa infiinteze licee cu profil de antreprenoriat in Romania, pentru a ajuta tinerii sa-si deschida si sa deruleze afaceri.

"România are nevoie urgentă de licee de antreprenoriat, iar acest lucru trebuie să reprezinte o prioritate de grad zero pentru autorităţile române", a declarat, joi, preşedintele Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR), Florin Jianu, citat de Agerpres.

"Parcurgerea unei forme de învăţământ axate pe învăţarea conceptului de antreprenoriat poate asigura o calificare mai bună pentru tinerii care doresc să-şi deschidă o firmă la finalul anilor de studii. Crearea unor astfel de licee ar avea un impact pozitiv, foarte asemănător probabil celui determinat de înfiinţarea, în anii '70, a liceelor de informatică, de către vizionarul matematician Grigore Moisil", a mai spus el.

Potrivit acestuia, liceele ar putea funcţiona după o programă axată în special pe ore de antreprenoriat, implementarea noilor unităţi de învăţământ putând avea loc atât în marile oraşe, cât şi la nivelul comunităţilor locale mai mici.
Parallax

Vizualizari
20
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri