Raluca Abrihan

Site-ul de interviuri si angajari SkillView primeste o finantare de 20.000 euro de la un fond de investitii clujean

Imagine principala
Site-ul de interviuri si angajari SkillView primeste o finantare de 20.000 euro de la un fond de investitii clujean
Fondul de accelerare clujean Risky Business, alaturi de antreprenorii Sergiu Biris, fondatorul Trilulilu & Zonga, si Cristian Anghel, au investit 20.000 de euro in startup-ul SkillView si evalueaza astfel compania la 200.000 de euro.  

Conform informatiilor Risky Business, finantarea acordata le va permite celor doi fondatori ai SkillView sa se mute din Timisoara in Cluj-Napoca.

SkillView, produsul timisorenilor Razvan Avram si Alexandru Aciu s-a remarcat in octombrie anul trecut, castigand Imprezzio Idea Challange la Cluj, concurs anual pentru startup-urile din regiune.

Platforma SkillView ofera astazi posibilitatea companiilor de IT sa intervieveze angajati la distanta, punandu-le la dispozitie atat solutia de interviu, cat si managementul acestuia.

"SkillView va permite foarte curand ca specialisti externi sa intervieveze candidati pentru orice post, in orice companie, devenind astfel un marketplace pentru interviurile de angajare",  declara Razvan Avram, Fondator Skillview.

In urmatoarele 6 luni, cei doi timisoreni vor lucra acest proiect la Cluj, in programul de accelerare Risky Business.

"Risky Business cauta ca pentru fiecare investitie sa atraga coinvestitori din reteaua sa. In acest fel, startup-ul primeste valoare adaugata accesand cunostintele, experienta, conexiunile si capacitatea de punere in piata a respectivilor investitori", explica reprezentantii fondului.

SkillView este o platforma de interviuri online care permite testarea candidatilor si managementul interviurilor pentru companii.

Risky Business este un fond de accelerare privat, pornit la Cluj-Napoca in ianuarie 2017, ce reuneste peste 30 de antreprenori si investitori din Transilvania.
Parallax

Vizualizari
91
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri