CZ

Finantari de pana la 75.000 Euro si 100.000 Euro in doua acceleratoare pentru firme cu solutii pentru "orase inteligente"

Imagine principala
Finantari de pana la 75.000 Euro si 100.000 Euro in doua acceleratoare pentru firme cu solutii pentru "orase inteligente"
Firmele mici si mijlocii din Romania care dezvolta aplicatii pentru orase inteligete (smart city) vor putea obtine granturi de pana la 75.000 de euro, respectiv 100.000 de euro, in doua acceleratoare de afaceri finantate de Uniunea Europeana, care asteapta inscrieri.

Potrivit New Frontier Services, o companie de consultanta din Belgia, care se ocupa d aceste acceleratoare, inscrierile se fac pe internet:

  • Market Acceleration Grants ajuta solutiile bazate pe FIWARE si deja testate sa ajunga in orase noi si pe piete noi. Pentru granturi intre 25.000 Euro si 75.000 Euro - termen: pana la 24 aprilie 2017.


Finantarile sunt sustinute de Uniunea Europeana, prin programul Orizont 2020.

Aplicatiile smart city (oras inteligent) sunt solutii de tehnologia informatiei si comunicatii (IT&C), internet of things (IoT) si alte astfel de tehnologii, care imbunatatesc managementul si serviciile din orase. Un exemplu ar fi aplicatiile de mobil pentru gasirea sau rezervarea parcarilor, ori cele pentru orientare sau pentru fluidizarea circulatiei.

Firmele mici si mijlocii (IMM) pot solicita informatii, in limba engleza, la adresa de e-mail: info@frontiercities2.eu .

Descarca de AICI pliantul cu informatiile pentru aceste apeluri
Parallax

Vizualizari
93
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri