Redactia

Programul de pre-accelerare Innovation Labs deschide perioada de inscrieri

Imagine principala
Programul de pre-accelerare Innovation Labs deschide perioada de inscrieri
Editia din acest an a programului de pre-accelerare Innovation Labs a a deschis perioada de inscrieri pentru programele din Bucuresti, Cluj-Napoca, Sibiu si Timisoara. Evenimentul este dedicat tinerelor echipe, care au o idee creativa de tehnologie, dornice sa traiasca experienta unui startup tehnic, in ecosistemul romanesc de business, alaturi de mentori, antreprenori si specialisti in domeniul tehnologiei.

Structura programului Innovation Labs 2016:

Innovation Labs 2016 va debuta cu Hackathon-ul din Bucuresti, intre 5 - 6 martie 2016, in Universitatea Politehnica din Bucuresti. Tinerii sunt invitati sa se inscrie pana pe 3 martie 2016, completand formularul disponibil pe website-ul programului: www.innovationlabs.ro. O saptamana mai tarziu, intre 12 - 13 martie 2016, vor avea loc Hackathoanele din Cluj-Napoca, Sibiu si Timisoara. Perioada de inscriere pentru acestea este pana pe 10 martie 2016, iar inscrierile se pot face tot pe www.innovationlabs.ro.

Hackathon-ul de 24 de ore ofera tinerilor sansa de a-si contura ideile mai clar, a le demonstra in practica si a-i convinge pe cei din jur de potentialul lor. Cele mai bune echipe vor continua in programul de mentorat din martie - mai, intalnindu-se saptamanal cu specialisti din industria ICT si din ecosistemul antreprenorial pentru a-si rafina prototipul initial spre un produs viabil cu aplicatii directe in piata.

Echipele isi prezinta prototipurile finale pe 24 mai la Demo Day, in fata potentialilor investitori, parteneri si mass media. Este un eveniment vibrant si in acelasi timp un nou inceput pentru echipe - care au sansa de a castiga atentia finantatorilor si utilizatorilor.

Innovation Labs 2016 este un program organizat de catre Tech Lounge, Simplon, Fundatia Comunitara Sibiu si BanatIT cu sprijinul Orange, Carrefour, The Romanian-American Foundation si al partenerilor: Microsoft, IXIA, Bloomberg, Intel Software, Adobe, Electronic Arts, Cisco Romania, Cyberint, Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii (ANIS), impreuna cu partenerii academici: Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, Universitatea Babes-Bolyai, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu, Universitatea Politehnica Timisoara si Universitatea de Vest din Timisoara.
Parallax

Vizualizari
24
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri