Raluca Abrihan

Skeptic Dog si Symme 3D vor reprezenta Romania in finala regionala a competitiei pentru startup-uri, Get in The Ring, de la Sofia

Imagine principala
Skeptic Dog si Symme 3D vor reprezenta Romania in finala regionala a competitiei pentru startup-uri, Get in The Ring, de la Sofia
Skeptic Dog Animation, studio de animatie 2D, castigatorul primului loc al celei de a doua editii  a competitiei de pitching Get in the Ring Romania si platforma multifunctionala  Symme3D, castigator la  categoria middleweight, in cadrul aceleiasi competitii, vor reprezenta Romania in finala Get in The Ring de la Sofia, unde vor concura pentru finantare si pentru a ajunge in etapa internationala din Olanda.

Skeptic Dog Animation,  castigoatorul primului loc, este un studio de animatie 2D, care ajuta alte startup-uri si companii sa isi spuna povestea intr-un mod interesant si distractiv. Acesta a castigat un premiu de 3.000 de euro

Locul al doilea a fost ocupat de Madam Mitza, startup care produce si vinde sosete cu design inedit, fabricate exclusiv in Romania si care a fost premiat cu 1.000 de euro.

Get in the Ring Romania a fost impartita in doua categorii - lightweight si middleweight, in functie de nivelul startup-urilor participante. La categoria lightweight au concurat opt startup-uri in patru runde, impartite in 5 teme de pitching: echipa, realizari, model de business, finantare si freestyle, unde echipele au aratat un demo al produselor lor.

Symme3D, castigatorul categoriei middleweight si cel de al doilea startup care va reprezenta Romania in finala Get in The Ring de la Sofia, este  fondat in 2015 de Calin Brandabur, Bogdan Ciobotea, Cristi Raita, Mihai Soare si Vucomir Ianculov.  

Symme3D a dezvoltat prima platforma multifunctionala pe sistem delta din Romania, in baza unui proiect original dezvoltat in house. Platforma multifunctionala poate fi folosita pentru 3D Printing, Laser Etching, CNC milling si, in curand PCB pick&place. Absolut toate aspectele de design, inginerie mecanica si electronica, precum si software sunt originale, dezvoltate de membrii ultra specializati ai echipei.

Skeptic Dog Animation si Symme3D vor concura in finala regionala de la Sofia cu alte 7 startup-uri din centrul si estul Europei pentru a obtine finantari un loc in finala internationala Geth in The Ring din Olanda.

Celelalte startup-uri participante au fost:

Wundercraft, prima platform nationala creata in jurul comunitatii artizanilor si a intreprinderilor sociale din domeniul upcycling, cu scopul de a promova consumul responsabil.

Mr. Packy este un serviciu de calatorie care simplifica experienta calatoriilor de afaceri. Te ajuta sa sari peste facutul bagajelor, precum si peste statul la coada la check-in sau la ridicarea bagajelor la ajungerea la destinatie.

Artistiq, platforma online de obiecte de arta, ajuta artistii contemporani sa ajunga la noi categorii de public si sa vanda online, fara a trece prin bataile de cap ale unei licitatii.

Virtual agora dezvolta o platforma interactiva, Neons, in domeniul divertismentului si al artelor spectacolului.

Nerv este un startup din Brasov care vinde haine produse in Romania, in mare parte in localitate, destinate tinerilor. Pe site-ul Nerv poti cumpara tricouri, ochelari, genti, dar si accesorii.

CBN IT isi propune sa ajute antreprenorii sa-si gestioneze usor bugetul firmei prin functionalitati de predictie si urmarire a cash-flow-ului.

Get in the Ring Romania a fost organizata de GEA Strategy & Consulting.
Parallax

Vizualizari
27
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri