CZ

Credite de maximum 100.000 de lei pentru firme mici si mijlocii, fara garantii imobiliare

Imagine principala
Credite de maximum 100.000 de lei pentru firme mici si mijlocii, fara garantii imobiliare
Firmele mici si mijlocii cu cifra de afaceri sub 4 milioane de lei pot accesa credite de pana la 100.000 lei, pe o perioada de maximum 3 ani, fara sa fie nevoie de garantii imobiliare, a anuntat, vineri, Libra Internet Bank, care ofera acest serviciu.

Potrivit sursei citate, creditul Simplu IMM poate fi folosit fie pentru a face investitii, fie pentru a sustine activitatea de zi cu zi, prin plata cheltuielilor lunare: facturi la furnizori, cheltuieli la bugetul de stat etc.

Libra Internet Bank spune ca a infiintat, la inceputul anului 2015, o divizie dedicata inyreprinderilor mici si mijlocii, pentru a dezvolta acest segment de clienti.

Banca se lauda cu o retea de 40 de sucursale la nivel national si o valoare totala a activelor de 1,6 miliarde lei la 31 decembrie 2014.
Parallax

Vizualizari
1988
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
A .cere si pe dumnezeu sa plateasca..ca si garantie...minciuni....asta este tara noastra
poza de profil
Credite Nu e nimic adevarat. Ti se cer garantii imobiliare+o activitate destul de mare pe firma propriu zisa. Ti se cere tot istoricul de la finante, istoricul de la bancile cu care ati lucrat an trecut. Etc. Etc.
poza de profil
Sal Ce Dracu tot mintiti oamenii atat si isi mai fac si planuri bietii de ei , ca sa le spulberati voi nesimtitilor ordinari . MINCINOSI MIZERABILI

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri