CZ

Cand vinzi cel mai bine pe magazinul online

Imagine principala
Cand vinzi cel mai bine pe magazinul online
Zilele saptamanii in care magazinele online vand cel mai bine sunt miercurea si joia, sustine seful unei firme de marketing si afiliere online.

Dorin Boerescu, CEO 2Parale, a declarat, la Summitul GPeC de la Bucuresti, ca miercurea si joia au loc cele mai multe tranzactii online, se arata intr-un comunicat de presa al organizatorilor reuniunii.

Pe sectoare, valoarea medie a unei tranzactii in IT&C este de 700 lei, 140 de lei in fashion, 200 de lei pentru produsele destinate copiilor si 220 de lei pentru produsele home & deco, a mai afirmat Boerescu, potrivit sursei citate.

In privinta device-urilor folosite de cumparatori la shoppingul pe internet, 25% din tranzactiile online  din Romania sunt facute de pe device-uri mobile, a aratat Matt Komorowski, de la compania de plati online PayPal. Potrivit acestuia, Romania depaseste procentual, usor media tarilor din regiune, ca Polonia, Bulgaria sau Ungaria, dar este inca departe de piata din Marea Britanie, unde nivelul ajunge la 65%.

La randul sau, Neil Patel, un important specialist international in e-commerce, a subliniat ca in comertul pe internet cel mai important pentru vanzator este sa castige increderea cmparatorilor.

"E-commerce este la fel ca dating-ul: cand nu cunosti bine persoana de langa tine, nu esti dispus sa ii acorzi incredere. Asa se intampla si in cazul magazinelor online, daca utilizatorii nu te cunosc, nu vor cumpara de la tine", a spus Patel.

Summitul GPeC este un eveniment axat pe e-commerce organizat cu sprijinul companiei de curierat Fan Courier. Anul acesta a avut loc in perioada 11-13 mai, la Bucuresti.
Parallax

Vizualizari
62
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri