Vlad Barza

ContentSpeed lanseaza o platforma prin care orice startup isi poate deschide magazin online

Imagine principala
ContentSpeed lanseaza o platforma prin care orice startup isi poate deschide magazin online
Agentia de e-commerce ContentSpeed lanseaza in premiera pentru piata din Romania platforma ContentSpeed StartUp prin care pune la dispozitia utilizatorilor un "spatiu digital" unde acestia pot sa-si creeze, promoveze si optimizeze eficient afacerea online. Pentru a elimina din riscurile inerente unui startup, compania  permite testarea gratuita a noii platforme timp de 14 zile. Abonamentul lunar incepe de la 35 euro (pentru maxim 300 de produse si 1 GB stocare). exista un abonament mediu de 55 de euro si unul Platinum, de 175 de euro/luna (care cuprinde 10 GB stocare si maxim 10.000 de produse gazduite).

Pachetul StartUp este adresat tuturor celor care se afla la inceput de drum in ecommerce, inclusiv companii cu vechime, dar care doresc sa lanseze primul magazin online.

Platforma ContentSpeed StartUp ofera multiple posibilitati de customizare care pot fi fructificate de utilizatori non-tehnici precum: configurarea designului la nivel de culori, fonturi sau efecte grafice, integrarea oricarui procesator de plati online cu card de debit sau credit si integrarea a sase curieri cu alegerea automata a celui mai bun pret de transport pentru optimizarea costurilor de operare.

Solutia ContentSpeed este raspunsul la problema depunctarii de catre Google a site-urilor care nu au versiuni de mobil. Un alt motiv pentru o prezenta scazuta in motoarele de cautare este viteza de incarcare. Magazinele online de pe platforma ContentSpeed StartUp obtin o medie a indicatorului Google Page Speed de 80, mai mare fata de valorile obtinute de liderii pietei locale si internationale.

Mai mult, ContentSpeed ofera solutii pentru toate nivelurile de dezvoltare ale afacerii in comertul electronic. Se poate incepe cu solutia StartUp standard inchiriata pana se atinge un numar de 50-100 de comenzi. Apoi, cu know-how-ul acumulat se trece la setul de servicii de implementare ContentSpeed Premium, care include orice tip de dezvoltare dorita de client. Dat fiind ca volumul de tranzactii creste, se poate implementa integrarea custom cu software de tip ERP, CRM sau WMS.

Desemenea creearea unui design responsive complet personalizat. Odata cu upgrade-ul la ContentSpeed Premium exista si posibilitatea achizitionarii licentei software.

In final, cand business-ul creste, se pot deschide portaluri B2B pentru distributie sau chiar gestiona mai multe magazine online cu o singura solutie software ContentSpeed Enterprise. Optiunea MultiStore permite deschiderea de magazine online cu functionalitati B2B si B2C, in multiple limbi sau valute, cu livrare nationala sau internationala.

Pana la finalul acestui an, ContentSpeed estimeaza ca 200 de startup-uri in ecommerce vor folosi platforma sa. Platforma debuteaza in aceasta luna, dar in planurile de dezvoltare sunt prevazute actualizari care sa introduca noi functionalitati conform unui plan de dezvoltare si in functie de cerintele pietei.

"Succesul unui magazin online nu tine doar de nisa sau produsele comercializate. Diferenta dintre doua magazine online identice este data de modalitatea prin care acestea se promoveaza si stiu sa ajunga la publicul tinta cat mai repede si eficient. Iata de ce am insistat pentru includerea unor functionalitati de marketing online care sa faciliteze mai mute tipuri de promotii pe un numar nelimitat de canale de promovare interne si externe", a declarat Doina Vilceanu, Chief Marketing Officer ContentSpeed,

Pentru a elimina din riscurile inerente unui startup, ContentSpeed ofera pe site-ul companiei noua platforma spre testare gratuita timp de 14 zile. Abonamentul lunar incepe de la 35 euro. Dureaza doar trei minute sa-ti deschizi un magazin online complet functional.

Despre ContentSpeed

ContentSpeed The eCommerce Agency, a dezvoltat peste 400 de magazine online printre care se numara branduri cu renume precum Diverta, Chicco, QuickMobile, Indesit, Ariston, Hotpoint, Austral, IL PASSO, Flormar Cosmetics, IIANA, OptiBlu, ZorileStore, Noumax,Vitacom Electronics, Badabum, FotoHobby, Radox si multi altii.
Parallax

Vizualizari
244
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
pentru restul avem prestashop gratis
poza de profil
bani aruncati pe fereastra macar daca ar livra ceea ce sustin ca livreazaaltfel nu sunt decat bani aruncati pe fereastra (prin vorbe goale de marketing)
poza de profil
Incercati Gratuit Va invitam sa testati platforma StartUp - 14 zile e chiar gratuit! Partea buna e ca ulterior nu trebuie sa cumperi si module ca sa fie functionala ;) Si aveti si suport tehnic.Apreciem sincer orice feedback ulterior testarii. In special de la persoane avizate si care au lucrat si pe alte platforme.Va multumim anticipat.
poza de profil
O legatura pe viata Totul e bine si frumos, pana lansezi magazinul. Din momentul ala, pentru orice modificare ceruta ti se cer sume astronomice, dureaza si cateva saptamani sa mute un buton. NU RECOMAND!

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri