Raluca Abrihan

Un puternic concurent pentru Uber se lanseaza la Bucuresti. Ce este Taxify si cu ce tarife vine pe piata

Imagine principala
Un puternic concurent pentru Uber se lanseaza la Bucuresti. Ce este Taxify si cu ce tarife vine pe piata
Aplicatia Taxify, detinuta de o companie estoniana, si-a anuntat lansarea la Bucuresti. Aceasta va functiona similar cu alte aplicatii de ridesharing din piata: te ajuta sa gasesti o masina in apropiere, pretul per kilometru este fix indiferent de distanta parcursa, potrivit anuntului facut de companie, iar plata se face direct in aplicatie, prin inregistrarea unui card de credit sau debit.

Taxify este un startup lansat in 2013 in Estonia, iar in 2014 si-a inceput extinderea la nivel international, iar azi este prezenta in 15 piete din Europa si Africa, cu peste 600.000 de clienti. De-a lungul timpului a atras investitii de peste 1,5 milioane de euro din partea unor investitori precum Skype sau TMT Investment.

Aplicatia de transport este disponibila pentru telefoane cu sisteme iOS sau Android. Odata instalata, aceasta poate fi folosita atat in Bucuresti, cat si in oricare din orasele din Europa sau din lume unde Taxify este prezent (Estonia, Cehia, Finlanda, Georgia, Letonia, Lituania, Serbia, Olanda si altele).  

Tariful pentru Romania este: 1,45 lei pornirea, 1,45 de lei pe kilomentru si 0,26 lei pe minut. La finalul cursei aplicatia iti calculeaza totalul.

"Romania este una dintre cele mai mari piete din Europa si vrem sa aducem un serviciu mai bun de transport pe aceasta piata - mai ieftin atat pentru clienti, cat si pentru soferi. Taxify nu este o companie de taxi. Taxify este o companie de tehnologie", a declarat Markus Vilig, CEO Taxify.

Compania va functiona similar altor companii de ridesharing prezente in piata din Romania, cum ar fi Uber, adica se adreseaza atat celor care au nevoie de servicii de taxi cat si celor care vor sa ofere aceste servicii, soferilor care vor sa colaboreze cu Taxify.
Parallax

Vizualizari
353
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri