FORUMUL Afaceri.ro Iasi 2017

Imagine principala
FORUMUL Afaceri.ro Iasi 2017
Forumul se adreseaza firmelor care doresc sa-si dezvolte activitatea, sa intalneasca parteneri nationali si internationali din toate domeniile de activitate economica si sa identifice noi oportunitati de promovare si investitii. La eveniment vor fi participa delegatii economice din regiunile romanesti Banat, Crisana si Transilvania si o delegatie de antreprenori britanici, condusa de Camera de Comert din Hampshire.

Forumul se desfasoara la Hotel Unirea Iasi pe 4 aprilie si este organizat de Arhipelago, MB Event, Bridge, Invest in Iasi, APEC, cu sprijinul Primariei Municipiului Iasi.  Misiunea forumului este de a conecta companiile locale la piata economica internationala si nationala.
 
La eveniment vor fi prezente atat delegatii economice din regiunile romanesti Banat, Crisana si Transilvania, cat si o delegatie de antreprenori britanici, condusa de Camera de Comert din Hampshire.

Intreprinzatorii din regiunea de Nord-Est a tarii vor avea asadar ocazia de a intalni parteneri strategici, investitori si reprezentanti de top ai unor companii din cadrul acestor delegatii, prin intermediul intalnirilor business-to-business pregatite de organizatori.
 
Evenimentul vine in continuarea proiectelor anterioare derulate in cadrul programului Afaceri.ro si este menit sa impulsioneze dezvoltarea companiilor locale. El isi propune sa creasca numarul de parteneri si investitori interesati de derularea de afaceri in Iasi prin promovarea oportunitatilor si potentialului economic  al Iasului.
 
In cadrul evenimentului si-au anuntat prezenta invitati de onoare - speakerii Forumului Afaceri.ro Iasi 2017: Mihai Chirica, Primarul Municipiului Iasi; Colin Lovering, Presedinte Camera de Comert Britanico-Romana; Mark Baulch, Manager Dezvoltare, Camera de Comert din Hampshire; Florin Jianu, fost Ministru pentru Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Calin Huma, Presedinte Bridge; Doru Lionachescu, Presedinte Capital Partners; Gratian Mihailescu, Fondator Urbanize Hub; Peter Barta, Director Fundatia Post Privatizare, si multi altii.
 
"Exista toate premisele unui eveniment international de afaceri si suntem bucurosi sa sprijinim organizarea aceastei initiative la Iasi. Intotdeauna astfel de intalniri sunt importante, deoarece aduc in fata reprezentantilor mediului de afaceri local parteneri si investitori nationali si internationali" ,Mihail Birsan, manager MB EVENT
 
Mai multe detalii gasiti aici
Parallax

Vizualizari
65
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri