Raluca Abrihan

Google vrea sa ii ajute pe antreprenori sa isi extinda afacerea in lume prin CEE Campus Exchange si cauta startup-uri din Romania

Imagine principala
Google vrea sa ii ajute pe antreprenori sa isi extinda afacerea in lume prin CEE Campus Exchange si cauta startup-uri din Romania
​CEE Campus Exchange, program sustinut de Google pentru antreprenori, cauta startup-uri din Europa Centrala si de Est pe care sa le pregateasca timp de cinci zile sa isi dezvolte afacerea la nivel international.

Programul se desfasoara in Polonia, la Varsovia si aduce specialisti din diferite domenii care sa ajute la construirea afacerii, organizeza workshopuri, intalniri cu potentiali investitori si ofera mentorat din partea unor oameni de afaceri cu experienta la nivel international. Acesta consta in 5 zile de pregatire si mentorat pentru start-up-uri din aceasta zona a Europei, care doresc sa-si extinda afacerile la nivel global.

Start-up-urile interesate pot sa aplice pentru Campus Exchange pana pe 27 octombrie, aici: https://goo.gl/AF2ner.

Programul se va desfasura intre 28 noiembrie si 2 decembrie, in Varsovia. Campus Varsovia va acoperi strart-up-urilor selectate cheltuielile de sedere pe toata durata programului.

Startup-urile care doresc sa se inscrie in program trebuie sa vina cu un produs testat deja pe piata si care sa aiba potential de a fi lansat la nivel international. Se pot inscrie si startup-uri care au obtinut deja finantari din alte surse. Printre principalele conditii de participare la program sunt: firma sa fie inregistrata in oricare dintre tarile Europei Centrale si de Est (dar sa fie din afara Varsoviei), iar fondatorii afacerii sa fie vorbitori de limba engleza.

Proiectul Google pentru antreprenori (Google for Entrepreneurs) a fost lansat in 2011 si organizeza programe similare CEE Campus Exchange la: Londra, Tel Aviv, Madrid, Seul si  Sao Paulo si se adreseaza startup-urilor din peste 125 de tari, printre care si Romania.
Parallax

Vizualizari
51
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri