Startup Weekend Cluj 2019

Organizator
Techstars Startup Programs
Pret
31.74 EURO
Perioada
15-Mar-2019, 18:30
Locul desfasurarii
Telenav Cluj, 77 Bulevardul 21 Decembrie 1989, Cluj Napoca
Cluj
Body

În perioada 15-17 martie 2019 se anunță ce-a de-a 8-a ediție Startup Weekend Cluj. Timp de 54 de ore, persoane care activează în domeniul IT, business, marketing, design, și nu doar, și își doresc să înceapă o afacere, se întâlnesc pentru a-și valida ideile de business și a învăța de la mentori cu experiență.

Sunt așteptate și încurajate să participe persoanele pasionate de antreprenoriat și de noile tehnologii. Startup Weekend Cluj este mediul perfect pentru a cunoaște oameni noi din diverse industrii și cu expertize dintre cele mai diverse. Unul dintre atuurile experienței Startup Weekend este partea de learning. Timp de 54 de ore participanții au ocazia să învețe într-un ritm accelerat cei mai importanți pași pentru dezvoltarea unei afaceri și să primească feedback în timp real din partea mentorilor - antreprenori și persoane cu experiență vastă în diverse domenii.

Printre mentorii confirmați pentru cea de-a 8 ediție Startup Weekend Cluj se numără: 

  • Anca Bundaru - Product Marketing Manager la Bitdefender,

  • Stefan Neagu - Co-fondator Persona.im și ARK.io,

  • Cristian Orasanu - Director de strategie la Techcelerator și Fondator Paybilla.

Biletele de tip Early Bird, cu discount de 50%, sunt disponibile până în 31 ianuarie.

Despre Startup Weekend Cluj

Conceptul de Startup Weekend a aparut in America, în 2007. Ceea ce a fost la început un grup de oameni care își împărtășeau din experiență și se ajutau reciproc, a evoluat în timp într-o comunitate globală de antreprenori și viitori antreprenori. Sute de orașe din 135+ țări au împrumutat această idee, pentru ca ulterior, zeci de mii de oameni să-și înceapă afacerile în cadrul unui eveniment marca Startup Weekend.

Cele șapte ediții precedente au adunat peste 700 de participanți, care au formulat 220+ idei de business, dintre care 90+ au ajuns în etapa finală. În ajutorul participanților s-au aflat în total peste 80 de mentori, care și-au pus la dispoziție cunoștințele și experiența profesională.

Cea de-a opta ediție a Startup Weekend Cluj va avea loc în 15-17 Martie 2019, la sediul TELENAV Romania, Bd 21 Decembrie 1918, Cluj-Napoca, Cladirea The Office.

Mai multe informații se găsesc pe pagina de Facebook a evenimentului, iar bilete pot fi achiziționate de pe platforma Eventbrite.

Conţinut

- Ultimele știri -