Ovidiu D. Popica

YouTube Music Premium și YouTube Premium, preț redus pentru studenți

Thumbnail

Studenții din România au acces, începând de săptămâna aceasta, la abonamente cu preț redus pentru YouTube Music Premium și YouTube Premium, informează un comunicat Google.

YouTube Music Premium este aplicația de muzică de la YouTube, care oferă redare în background, descărcări și nu are reclame. YouTube Premium adaugă o experiență pe YouTube fără reclame, cu redare în background și posibilitatea de a descărca video-uri, precum și acces la conținutul YouTube Originals.

Potrivit comunicatului, studenții plătesc 11 lei/lună (față de 22 de lei costul lunar standard) pentru abonamentul YouTube Music Premium, respectiv 15 lei/lună (față de 26 de lei/lună standard) pentru YouTube Premium. Noile planuri tarifare sunt disponibile pentru platforma Android și desktop.

YouTube Music Premium poate oferi studenților de la piese oficiale, albume, mii de playlist-uri ale fanilor sau generate de aplicație plecând de la un artist sau o piesă (așa numitele „radio”), întregul catalog de remix-uri, concerte live, cover-uri, mash-up-uri și videoclipuri disponibile pe YouTube.

Pe YouTube Premium studenții pot urmări seriale și filme originale precum Cobra Kai, Origin, Wayne, Weird City și multe altele, dar și cursuri.

Cum obții un abonament Youtube de student

ATENȚIE! Dacă ai, momentan, un abonament activ cu plată la YouTube și ți-ai dori să treci la un abonament de student cu reducere, va trebui mai întâi să anulezi abonamentul existent, pentru a putea să cumperi un abonament de student YouTube.

Pentru a obține un abonament de student YouTube, trebuie să fii înscris ca student la o instituție de studii superioare, dintr-o locație unde se oferă abonamente de studenți YouTube și care este aprobată de SheerID.

Eligibilitatea instituției este determinată de SheerID.

Pentru a verifica dacă școala ta are abonamente de studenți disponibile:

- Accesează pagina de destinație Abonament de student pentru YouTube Premium sau YouTube Music Premium;

Thumbnail

- Selectează Obține abonament de student;

Thumbnail

- Tastează numele universității în formularul SheerID. Dacă numele se afișează, atunci există abonamente de studenți disponibile.

Thumbnail

- Confirmă-ți calitatea de student prin SheerID. Pentru ajutor cu procesul de confirmare, trimite un e-mail la customerservice@sheerid.com.

Thumbnail

Dacă îndeplinești toate criteriile de eligibilitate, vei fi eligibil(ă) timp de maximum patru ani pentru abonamentul de student. Va trebui să-ți confirmi eligibilitatea în fiecare an.

Serviciile YouTube Music și YouTube Premium au fost lansate în România în mai 2019.

Citește și:

YouTube Music şi YouTube Premium se lansează în România. Cum funcţionează

Parallax

Vizualizari
4354
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.594
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.94

publishing: 3.1

expertise: 0.08

rating: 1.594

Articole publicate : 945
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri