Adi Iacob

WhatsApp nu va mai funcționa pe milioane de telefoane: Ce smartphone-uri nu vor mai avea acces la aplicație

Thumbnail

WhatsApp va înceta, în curând, să funcționeze pe milioane de telefoane, după ce aplicația de mesagerie a anunțat că nu va mai rula pe dispozitive mai vechi.

Compania, deținută de Facebook, spune pe pagina sa de asistență care sunt smartphone-urile care nu vor mai putea accesa aplicația, susținând că schimbarea este necesară pentru a asigura securitatea utilizatorilor săi, relatează Independent.co.uk, citat de Mediafax.

Sunt afectate diverse versiuni de Android, iPhone și Windows Phone, perioada de asistență oficială urmând să se încheie la 1 februarie 2020.

WhatsApp nu va mai funcționa pe iPhone care rulează sistemele de operare iOS 8, care a fost introdus de Apple în 2014, sau cele anterioare acestuia. Asta înseamnă că oricine are un iPhone 6 sau mai nou nu va avea probleme.

„Pentru cea mai bună experiență, vă recomandăm să utilizați cea mai recentă versiune de iOS disponibilă pentru telefonul dumneavoastră”, au spus reprezentanții WhatsApp într-o postare pe blog.

Telefoanele Android care folosesc o versiune mai veche decât 2.3.3 - cunoscută și sub numele de Gingerbread - nu vor mai fi acceptate și oricine încearcă să creeze un cont nou sau să verifice un cont existent folosind Android mai vechi va fi blocat. Android Gingerbread a apărut în 2010.

Telefoanele Windows care rulează sistemul de operare mobil Windows Phone 8.1 sau mai mult vor continua să fie acceptate de WhatsApp.
 

Parallax

Vizualizari
17430
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri