Raluca Abrihan

FOTO Unicornul românesc UiPath deschide la Bucureşti un laborator de testare a roboţilor software

Thumbnail

UiPath a lansat la Bucureşti “Immersion Lab”, un laborator care să permită clienților și partenerilor startup-ului românesc să-și testeze scenariile de automatizare a proceselor administrative și să vadă cum funcţionează soluţiile de Robotic Process Automation (RPA) şi inteligență artificială.

Investiţia în Immersion Lab a fost de circa jumătate de milion de euro.

Laboratorul le va permite acestora să testeze implementări optime de RPA și IA prin simulări și demonstrații și să extindă posibilitățile implementării soluțiilor lor de automatizare dincolo de funcționalitațile existente.

Deschiderea Laboratorului este parte integrantă din misiunea UiPath de a fi liderul erei "Automation First". Această inițiativă promovează un robot pentru fiecare persoană, formare și colaborare gratuită și deschisă și permite roboților software să învețe noi abilități cu ajutorul IA și machine learning.

Laboratorul a fost echipat cu cazuri de studiu preinstalate și gata de utilizare care folosesc tehnologii emergente din ecosistemul de parteneri al UiPath. Clienții și partenerii UiPath își pot aduce propriile date și pot testa cazuri de utilizare preconfigurate, explorând automatizarea și integrarea tehnologiei inteligentei artificiale, pentru a conduce strategiile lor de transformare digitală.

Thumbnail

"Companiile sunt dornice să exploreze tehnologia IA și tehnologiile conexe, însă mulți găsesc că este dificil să-și imagineze trecerea de la automatizarea sarcinilor și a proceselor către destinația finală, și anume digitalizarea la nivel de companie. Laboratorul nostru simulează experiența a ceea ce se găsește dincolo de automatizare. Acesta va permite clienților și partenerilor noștri să ia decizii în cunoștință de cauză, pentru a-și duce strategia de afaceri la nivelul următor", spune Boris Krumrey - Chief Robotics Officer la UiPath.

Laboratorul din București, care a fost anunțat în octombrie anul trecut la UiPath Forward din Londra, este primul deschis la nivel global. El va fi urmat de o serie de laboratoare în orașe din întreaga lume - inclusiv în Bangalore, Seattle și Tokyo până la sfârșitul anului 2019. Echipele regionale de programatori RPA, ingineri de date și consultanți vor dezvolta, menține și prezenta cazuri de studiu gata de utilizare.

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

 

Parallax

Vizualizari
3555
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri