Adi Iacob

Uber Eats dezvăluie cum arată drona pentru livrat mâncare

Thumbnail

Uber a dezvăluit mai multe detalii despre planurile sale de a livra mâncare cu ajutorul dronelor. Dacă totul merge conform planului, Uber Eats va începe să testeze dronele înainte de sfârșitul anului.

Drona dezvoltată de compania de ridesharing, pe care a dezvăluit-o la Summit-ul Forbes 30 under 30, este creată pentru a transporta până la o masă pentru două persoane.

Aeronava are aripi rotative cu șase rotoare, iar vehiculul poate decola și ateriza vertical. Drona poate zbura maximum opt minute (inclusiv decolarea și aterizarea), iar ca distanță - poate zbura 18 mile (aproximativ 29 de km).

Potrivit declarațiilor anterioare a reprezentanților Uber, planul companiei nu este să folosească dronele pentru livrare completă, ci mai degrabă pentru o parte din acesta, scrie TechCrunch

Mai exact, odată ce un client comandă mâncarea, restaurantul o va pregăti și apoi o va încărca în dronă. Apoi, drona va decola, va zbura și va ateriza într-o locație predeterminată, de unde un șofer o va prelua și o va duce la ușa clientului.

Începând cu vara viitoare, Uber vrea să folosească acest drone pentru livrările de alimente din San Diego. 

Parallax

Vizualizari
943
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri