Redacția StartupCafe.ro

Twitter are peste un sfert de miliard de utilizatori

Utilizatorii Twitter în 2022

Twitter se laudă că este la cel mai înalt nivel din toate timpurile în ceea ce priveşte numărul de utilizatori, lăsând să se înţeleagă că factorul decisiv al creşterii este Elon Musk, potrivit News.ro.

O prezentare internă, menită să fie folosită de oamenii de vânzări ai companiei în relaţia cu advertiserii, accesată de The Verge, susţine că numărul utilizatorilor mobili zilnici ai platformei a crescut cu 20% de când aceasta a fost cumpărată de Elon Musk.

Aceeaşi prezentare susţine că, de la finele celui de-al doilea trimestru, numărul utilizatorilor mobili zilnici a crescut cu 15 milioane şi este acum mai mare de sfert de miliard.

Twitter a renunţat să mai facă publice datele privind numărul de utilizatori la sfârşitul celui de-al doilea trimestru al acestui an. La ultima raportare oficială, Twitter avea 237,8 milioane de utilizatori, cu o rată de creştere anuală de 16,6%.

Elon Musk s-a plâns recent de scăderea bruscă a veniturilor Twitter, după ce, la presiunea activiştilor, advertiserii ar fi oprit multe campanii.

Aceştia se tem că relaxarea politicilor de moderare a conţinutului promovate de Musk vor aduce conţinut toxic alături de propriile reclame.

Pentru a răspunde acestor îngrijorări, Musk a spus că nu vor fi schimbate politicile platformei înainte ca un consiliu special să le avizeze, consiliu care urmează a fi stabilit.

Parallax

Vizualizari
66
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.598
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.95

publishing: 3.1

expertise: 0.09

rating: 1.598

Articole publicate : 982
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri