Claudiu Zamfir

TikTok: Noi posibilități de editare a clipurilor, pe aplicații terțe, ca Adobe Premiere Rush

Thumbnail

TikTok, rețeaua socială chineză bazată pe clipuri foarte scurte, a lansat luni un kit pentru dezvoltatori de software (SDK), Share to TikTok, prin care utilizatorii își vor putea edita clipurile pe Adobe Premiere Rush sau alte aplicații terțe partenere.

Share to TikTok permite aplicațiilor terțe să se integreze direct cu TikTok, oferind utilizatorilor lor posibilitatea de a încărca filmulețe pe rețea direct de pe platforma de editare, a precizat platforma social media deținută de gigantul IT ByteDance. Utilizatorii TikTok pot edita videoclipurile în alte aplicații și le pot  aduce în TikTok.

Această nouă opțiune, Share to TikTok, îmbogățește conținutul disponibil pe TikTok, diversifică tipurile de videoclipuri pe care le pot descoperi utilizatorii și oferă mai multe opțiuni de editare pentru utilizatori să exploreze pe lângă instrumentele creative încorporate ale TikTok. „Cel mai important, oferă utilizatorilor mai multe căi de a crea conținut original, de înaltă calitate, folosind platforme cu instrumente creative interesante”, spune rețeaua socială.

Prin kitul pentru dezvoltatori de software (SDK) Share to TikTok, dezvoltatorii de aplicații terți vor putea oferi un nou canal pe care creatorii să-și difuzeze creațiile. De asemenea, dezvoltatorii soft își vor putea extinde acoperirea propriei platforme prin hashtag-uri partenere specificate.

Un exemplu de aplicație terță menționat de TikTok drept partener de integrare este Adobe Premiere Rush.

Utilizatorii Premiere Rush au acum flexibilitatea de a edita clupurile utilizând setul bogat de funcții și să le share-uiască instantaneu pe TikTok.

Rush le permite creatorilor să își editeze clipurile pe orice dispozitiv, folosind instrumentele și efectele specifice acestui program, cum ar fi schimbările de viteză, comutarea raportului de aspect, controlul avansat al culorilor și al sunetului, tranziții.

Parallax

Vizualizari
2580
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri