Răzvan Tătaru

Samsung a prezentat mai multe produse cu inteligență artificială: Galaxy S24, televizoare, electrocasnice și altele

Benjamin Braun, CMO Samsung Europa, la evenimentul din Frankfurt

Gigantul sud-coreean a arătat mai multe produse care utilizează inteligența artificială din categoriile de televizoare, sisteme audio, mobile, Smart Home și electrocasnice, în cadrul unui eveniment în Germania, potrivit unui comunicat transmis, miercuri, StartupCafe.ro.

Evenimentul „World of Samsung” a adunat în Frankfurt, Germania, reprezentanții media și partenerii pentru a vedea cele mai noi dispozitive ale companiei și pentru a experimenta modul în care acestea folosesc capacitățile oferite de IA.

Produsele principale prezentate la eveniment au fost cele din gama de smartphone-uri Galaxy S24, despre care am mai scris pe StartupCafe.ro. Acestea sunt primele telefoane cu inteligență artificială pe dispozitiv ale gigantului tech, care pot analiza și crea conținut cu ajutorul acesteia.

Pe lângă S24, Samsung a mai prezentat noile televizoare Neo QLED 8K 2024 și Transparent MICRO LED.

Procesorul Gen3 de pe Neo QLED 8K are un motor AI (NPU) de două ori mai rapid decât Gen2 utilizat anterior și este cel mai rapid procesor al Samsung de până acum – rezultând într-o calitate a imaginii care te apropie mai mult ca niciodată de conținutul preferat, potrivit spuselor companiei.

Totodată, Transparent MICRO LED oferă o luminozitate superioară, un design fără ramă și o transparență de neegalat datorită unei zone de deschidere ridicată în fiecare pixel, îmbunătățind claritatea conținutului dumneavoastră și menținând, în același timp, vizibilitatea obiectelor din spatele ecranului.

Music Frame este un difuzor personalizabil și versatil, care funcționează ca un difuzor wireless independent, dar poate fi cuplat și cu un televizor de-al companiei și un soundbar. Music Frame se integrează perfect în spațiul de locuit, având forma unui tablou.

Electrocasnicele Samsung au fost, de asemenea, prezentate la eveniment.

Frigiderul Family Hub vine cu noi capabilități, precum AI Vision Inside, care utilizează o cameră internă pentru a crea și actualiza automat o listă de alimente din frigider prin identificarea articolelor alimentare atunci când acestea intră și ies din frigider.

Totodată, mașina de spălat BESPOKE AI depășește acum cerințele clasei energetice A cu până la 40%, iar funcția AI Wash utilizează 5 senzori diferiți pentru a regla inteligent performanța de spălare pentru fiecare ciclu în parte, oferind o spălare completă și mai eficientă.

În ceea ce privește aspiratorul robot BESPOKE Jet Bot Combo, cu funcția AI Object Recognition actualizată, acesta se poate deplasa acum mai precis prin extinderea numărului de obiecte pe care le poate distinge și, în plus, vine cu AI Floor Detect, astfel încât să poată detecta diferite suprafețe, ajustându-și puterea de curățare necesară.

Parallax

Vizualizari
186
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri