Redacția StartupCafe.ro

„Robotul” conversațional ChatGPT, bazat pe inteligență artificială, va putea fi folosit fără crearea unui cont

Chatgpt, blocat in Italia

„Robotul” conversațional ChatGPT poate fi accesat acum fără ca utilizatorii să se înregistreze în serviciu, potrivit Reuters, citată de News.ro.

Anunțul a fost făcut luni de startup-ul de inteligență artificială OpenAI, care a lansat chatbotul.

ChatGPT, lansat la sfârşitul anului 2022, poate imita conversaţia umană, poate îndeplini sarcini precum rezuma texte, scrie poezii şi genera idei pe anumite teme.

OpenAI, cu sediul în San Francisco, a spus că va lansa treptat noua opțiune pentru utilizatori, pentru „a face AI accesibilă oricui este curios de capacităţile sale”.

OpenAI a declarat că a introdus măsuri de siguranţă suplimentare pentru conţinut, pentru utilizatorii care accesează ChatGPT fără a se înscrie, cum ar fi blocarea solicitărilor şi a generărilor într-o gamă mai largă de categorii, fără a preciza care sunt acestea.

Pe lângă versiunea gratuită a ChatGPT, care nu are acces direct la internet, OpenAI oferă şi versiuni plătite pentru persoane fizice și companii.

Compania a mai spus că poate folosi conţinutul furnizat de utilizatori pentru a ajuta la îmbunătăţirea modelelor sale de limbaj, dar a spus că utilizatorii pot dezactiva funcţia.

Mișcarea vine la aproximativ o lună după ce antreprenorul miliardar Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul acestuia, Sam Altman, spunând că au abandonat misiunea iniţială a startupului de a dezvolta inteligenţă artificială în beneficiul oamenilor şi nu pentru profit.

Parallax

Vizualizari
200
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.586
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.91

publishing: 3.1

expertise: 0.07

rating: 1.586

Articole publicate : 882
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri