Redacția StartupCafe.ro

Programul de monetizare a efectelor video de pe TikTok ajunge în România

aplicatie_tiktok-dreamstime

TikTok anunţă extinderea programului Effect Creator Rewards, prin care creatorii de conţinut pot câştiga bani de pe urma efectelor video create, în mai multe țări, printre care şi în România, potrivit News.ro.

Programul Effect Creator Awards este disponibil acum în 33 de noi ţări, printre care se numără şi România. Astfel, creatorii de conținut pot câștiga bani de pe urma efectelor de realitate augmentată pe care le creează.

Totodată, sunt reduse pragurile de intrare în acest program, astfel că, teoretic, monetizarea va fi mai ușoară şi va duce la crearea unui număr mai mare de efecte.

Astfel, pentru a începe generarea de bani, un efect trebuie să fie folosit în cel puţin 100.000 filmări într-o perioadă de 90 zile.

Când a fost lansat iniţial programul, pragul era de 500.000 filmări în 90 zile, fiind, ulterior, redus la 200.000 filmări.

O altă schimbare este că, pentru monetizare, sunt luate în calcul doar clipurile publice care folosesc efectele, nu şi cele private, ca înainte.

Plata nu se mai face pe baza unui procent fix, ci va trece la un model RPM (revenue per mile).

TikTok spune că unii creatori au câştigat până acum şi câte 14.000 dolari pentru un singur efect, respectiv 50.000 dolari pe lună.

Parallax

Vizualizari
269
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.594
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.96

publishing: 3.09

expertise: 0.08

rating: 1.594

Articole publicate : 1, 022
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri