Claudiu Zamfir

UPDATE. Facebook și WhatsApp au repornit poticnit, după mai bine de 6 ore de întrerupere

Thumbnail

UPDATE 3. Marți în jurul orei 2.00, Mark Zuckerberg a anunțat pe rețea că „Facebook, WhatsApp, Messenger și Instagram revin online acum. Ne cerem scuze pentru întreruperea de azi - Știu cât de mult vă bazați pe serviciile noastre să păstrați legătura cu cei dragi”. Mesajul șefului Facebook poate fi pus și în contextul acuzațiilor făcute de o fostă angajată, potrivit cărora compania ar fi pus traficul și profitul înaintea rolului său social. De la ora 2.10 am putut posta pe pagina de Facebook a StartupCafe.ro.

Thumbnail

UPDATE2. Marți, în jurul orei 1.05, ora României, Facebook și WhastApp puteau fi accesat edin nou. Instagram încă era „picat”, cel puțin pe moment. Totuși, pe pagina de Facebook a StartupCafe nu puteam posta nimic, deși rețeaua era live.

Thumbnail

UPDATE 00.30. Nici după miezul nopții nu putea fi accesat Facebook.

Thumbnail

Potrivit CNBC aceasta este cea mai mare întrerupere de funcționare a Facebook din 2008. 

Compania lui Mark Zuckerberg a încheiat ședința de tranzacționare pe bursă, de luni, în scădere cu 5%, pe fondul întreruperii serviciului, dar și al dezvăluirilor unei foste angajate, Frances Haugen, cum că firma a pus traficul și profiturile înaintea rolului său social.

---

Știrea inițială:

Luni, în jurul orei 19.00, ora României, rețeaua socială Facebook și celelalte servicii ale companiei americane, Instagram și WhatsApp, au început să nu mai fie disponibile pentru utilizatori, inclusiv din România, atât pe mobil, cât și pe desktop.

Știm că unii utilizatori au probleme în a accesa aplicația și serviciile noastre. Lucrăm să readucem lucrurile la normal pe cât de repede posibil și ne prezentăm scuze pentru orice incovenient”, a scris, pe Twitter, Andy Stone, șeful Comunicării din cadrul Facebook, citat de publicația americană The Verge.

Pe site-ul Down Detector, mii de utilizatori Facebook au raportat probleme de accesare a rețelei sociale, marți, în jurul orei 19.00, ora României.

Parallax

Vizualizari
1293
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri