Adi Iacob

Primul telefon cu încărcare cu adevărat wireless, de la distanţă de 5 metri

Thumbnail

Majoritatea telefoanelor de ultimă generație suportă încărcarea wireless, însă pentru asta, dispozitivele trebuie să stea pe un încărcător de acest tip pentru a fi alimentate. Producătorul chinez de telefoane Vivo a fost prima companie care a anunţat un parteneriat cu startup-ul Energous pentru implementarea unei tehnologii de încărcare wireless de la distanţă, însă primul producător care lansează un astfel de dispozitiv este o companie de telecomunicații din Statele Unite - Figgers.

Potrivit companiei, Figgers F3 va fi "primul model de telefon mobil dotat cu antenă 5G produs în SUA" şi va fi disponibil în curând. Telefonul este deblocat din fabrică şi este compatibil cu „toate reţelele telecom din lume”, susțin reprezentanții companiei de telecomunicații.

Cel mai interesant lucru despre acest model este îngărcătorul Figgs Super Base. Acesta poate încărca wireless modelul F3 când acesta se află într-un perimetru de 5 metri al încărcătorului Super Base. 

View this post on Instagram

Introducing The Figgers F3: The FIRST 5G smartphone in America. Be the first to know when it's here. Sign Up at Figgers.com/F3 #FiggersWireless #figgerscommunication #BlackHistoryMonth

A post shared by Figgers Wireless! (@figgerswireless) on

Telefonul vine cu o rezoluție nativă 4K, spațiu de stocare de un 1TB și va fi rezistent la apă, scrie GSM Arena. Dispozitivul va avea pe spate două camere principale de 18 megapixeli.

Tehnologia de încărcare de la distanță există de ceva timp și s-a zvonit că ar fi putut fi integrată într-o viitoare versiune de iPhone, însă după ce Apple a adoptat sistemul Qi, aceste zvonuri s-au liniștit.

Parallax

Vizualizari
2228
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri