Smile Media

[P] Prima de carieră didactică - alege laptopuri special concepute pentru profesori, din gama ASUS Education

ASUS

Schimbările din ultimii ani în mediul educațional au scos în evidență necesitatea de adoptare a soluțiilor special concepute pentru nevoile de învățare și predare a elevilor și profesorilor. Compania ASUS răspunde prompt noilor provocări, oferind o gamă completă de tehnologii și produse adaptate pentru o sală de clasă pregătită pentru era digitală, cu învățare rapidă și, de ce nu, mai distractivă.

În premieră profesorii primesc de anul acesta o primă de carieră didactică de 1.500 de lei, această primă se acordă anual până în 2027, pentru a putea achiziționa echipamente IT noi precum laptopuri, tablete sau telefoane. Prima tranșă a primei de carieră didactică poate fi cheltuită până pe 31 august 2024, iar perioada reducerilor din preajma sărbătorilor de iarnă este un prilej foarte bun pentru a achiziționa echipamentele dorite la un preț avantajos.

Gama de laptopuri ASUS Education vine în sprijinul profesorilor care se confruntă de multe ori cu un volum de muncă provocator și totodată resurse limitate, un scenariu ideal de utilizare a tehnologiilor ASUS de accelerare a experienței de predare, ușor de utilizat, ușor de întreținut și administrat, beneficiind în același timp de suport tehnic non-stop.

Prima de carieră didactică: sfaturi utile pentru achiziția eficientă de echipamente IT

  • Dacă alegeți un laptop asigurați-vă că aceasta oferă caracteristicile necesare pentru utilizarea în mediul educațional: carcasă ultra-durabilă care a fost testată pentru a trece cele mai riguroase teste de rezistentă, autonomie mare a bateriei, funcții de securitate avansate, ecrane cu emisie redusă de lumină albastră, flexibilitate în ceea ce privește modurile în care poate fi poziționat ecranul.
  • Asigurați-vă că veți achiziționa doar produse eligibile folosind cardul pe care a fost încărcată prima de carieră didactică pentru a nu risca o amendă, fapta constituind contravenție. De asemenea veți evita obligația de a returna banii dacă alegeți produse care nu sunt eligibile.
  • Nu utilizați cardul pentru prima de carieră didactică pentru retrageri de numerar.
  • Verificați magazinul de unde urmați să achiziționați echipamentele IT. Acesta trebuie să facă parte din lista oficială a furnizorilor. O versiune actualizată săptămânal a listei este disponibilă aici.
  • Nu uitați să cereți factura în format electronic sau pe hârtie. Aceasta este necesară pentru justificarea achiziției.

ASUS BR1402F: un 2-în-1 rigidizat, proiectat pentru întreținere ușoară

Modelul ASUS BR1402F se remarcă prin ecranul tactil de 14 inch care se poate roti la 360 de grade, permițând profesorilor să folosească diferite moduri de utilizare, cum ar fi tabletă, cort sau prezentare, pentru a se adapta cu ușurință la diferite situații de predare. Nu trebuie să pierdem din vedere stiloul cu încărcare rapidă și sistem de garare, care facilitează introducerea datelor și scrierea naturală direct pe ecran.

ASUS a proiectat modelul BR1402F pentru a fi ușor de întreținut, componentele interne putând fi înlocuite cu ușurință la nevoie, facilitate care reduce costurile de reparație, scurtând semnificativ timpul de nefuncționare în cazul unei defecțiuni. Și pentru că am amintit defecțiunile, probabilitatea apariției acestora a fost redusă prin utilizarea unui sistem de răcire fără ventilator, foarte fiabil și complet silențios.

ASUS ExpertBook B3 Flip (B3402): flexibilitate, durabilitate militară și suport pentru stilou

 

ASUS B3FLIP

Pentru scenariile care necesită mai mult performanță, fără a renunța la flexibilitate, este recomandat modelul ASUS ExpertBook B3 Flip (B3402) cu procesoare Intel din Generația 12, până la puternicul model Core i7. Altfel, este vorba tot de un laptop cu ecran de 14 inch și format convertibil cu suport pentru un stilou care identifică 4096 de nivele de presiune.

Acest laptop exemplifică perfect conceptul de conectivitate de oriunde grație conexiunilor 4G LTE CAT9 și WiFi 6E, aceasta din urmă fiind optimizată de tehnologia ASUS WiFi Master care permite păstrarea unei conexiuni rapide chiar și la distanță mare de punctul de acces, până la 300 de metri depărtare.

Protejarea cadrelor didactice și elevilor este o prioritate pentru ASUS, motiv pentru care acest model este prevăzut cu un strat protectiv antibacterian ASUS Antibacterial Guard în zona touchpad-ului, tastaturii și suportului pentru mâini, rezultatul constând în inhibarea apariției bacteriilor în procent de 99%.

ASUS ExpertBook B1 (B1402): format de 14 inch pregătit pentru performanță

 

ASUS B1

ASUS ExpertBook B1 (B1402) nu este doar un laptop performant, ci și unul deosebit de rezistent, fiind testat conform standardului militar MIL-STD 810H, care garantează rezistența la șocuri, vibrații, temperaturi extreme, umiditate și altitudine, așadar va face față fără probleme exploatării în mediul urban. În plus, carcasa laptopului este fabricată din materiale foarte ușoare care îi conferă o greutate redusă de doar 1.46 kg.

Configurațiile hardware disponibile permit abordarea oricărui tip de flux de învățare, fără a compromite rapiditatea execuției acestora. Modelul de top poate fi prevăzut cu un procesor Intel Core i7 din Generația a 13-a, 48 GB RAM și o unitate de stocare NVMe cu capacitate de 2 TB.

ASUS ExpertBook B5 (B5602): cel mai ușor laptop cu ecran de 16 inch

ASUS B5

ASUS ExpertBook B5 (B5602) nu este doar un laptop ușor, cântărind 1.4 kg, ci este cel mai ușor laptop de afaceri cu ecran de 16 inchi și aspect 16:10, cea mai bună alegere pentru spațiu de lucru extins care nu crește amprenta externă a carcasei. Nu doar atât, dar la nevoie se pot conecta până la 3 monitoare externe cu rezoluție 4K grație selecției impresionante de porturi care includ Thunderbolt 4 USB Tip-C, USB Tip-A, HDMI, jack audio de 3.5 mm, port de rețea RJ45 și un cititor de carduri microSD.

ExpertBook B5 (B5602) impresionează și prin autonomia neîntreruptă de 14 ore, posibilă datorită configurației hardware care are drept cap de listă procesorul Intel Core i7 vPro din generația 13, asistat de o placă grafică Intel Arc A350M care vă permite să rulați aplicații grafice complexe fără probleme și două SSD-uri rapide configurate în mod RAID cu o capacitate totală de până la 2TB.

Echipamente ASUS Education pentru orice buget

În afară de produsele deja prezentate, compania ASUS dispune de o gamă cuprinzătoare de soluții pentru educație care se pretează învățatului tradițional, în sălile de curs și laborator, fiind în același timp capabile pentru a răspunde cerințelor mediului de învățat hibrid sau complet online. Echipamentele ASUS sunt proiectate pentru fiabilitate și rezistență în condiții extreme, mult mai dure decât cele întâlnite într-o unitate de învățământ.

Nu doar atât, dar compania ASUS continuă dezvoltarea de noi soluții care înlesnesc procesul de învățare în contextul îmbrățișării de către instituțiile de învățământ a noilor paradigme de învățare digitală, schimbare care vine cu noi provocări de alocare a resurselor și gestionare a claselor.

Mai multe informații despre tehnologiile și produsele ASUS Education sunt disponibile prin accesarea linkului ASUS Education Solutions.

Parallax

Vizualizari
5392
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.432
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.88

expertise: 0.08

rating: 1.432

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 341
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri