Redactia StartupCafe.ro

Cei care nu și-au mai folosit profilul de Twitter de câţiva ani riscă să și-l piardă

logo twitter

Rețeaua socială Twitter va elimina conturile care sunt inactive de câţiva ani, a anunţat proprietarul companiei, Elon Musk, transmite Reuters, citată de News.ro.

Într-un tweet postat luni, miliardarul a precizat că utilizatorii de pe platforma social media ar putea observa o scădere a numărului de urmăritori.

Conform politicii Twitter, utilizatorii ar trebui să se conecteze la contul lor cel puţin o dată la 30 de zile pentru a evita eliminarea definitivă din cauza inactivităţii prelungite.

La începutul acestei luni, Elon Musk „a ameninţat” să reatribuie contul de Twitter al National Public Radio unei alte companii, după ce radiodifuzorul public a încetat să mai posteze conţinut pe cele 52 de fluxuri oficiale Twitter, în semn de protest împotriva unei etichete Twitter care sugera implicarea guvernului în conţinutul său editorial.

Twitter a eliminat, luna trecută, bifă albastră de verificare din profilul a mii de oameni, inclusiv celebrităţi, jurnalişti şi politicieni cunoscuţi.

Musk a inclus verificarea contului o parte a abonamentului Blue al Twitter, o mişcare despre care a spus că va aborda problema conturilor bot de pe platforma de socializare.

Parallax

Vizualizari
76
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.598
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.95

publishing: 3.1

expertise: 0.09

rating: 1.598

Articole publicate : 971
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri