Adi Iacob

Dezvoltatorul Photoshop cumpără un instrument de “sculptură” în realitate virtuală de la Facebook

Thumbnail

Dezvoltatorul Photoshop, software-ul folosit pentru editarea imaginilor, cumpără un instrument de “sculptură digitală” în realitate virtuală — Oculus Medium — creat de startup-ul Oculus, deținut de Facebook. Potrivit reprezentanților companiilor, instrumentul va rămâne disponibil pentru cei care dețin un sistem Oculus VR, iar Adobe va aduce mai multe “îmbunătățiri și funcții noi” pentru Medium în 2020.

Sébastien Deguy, șeful departamentului pentru conținut 3D al Adobe, spune că Medium va completa aplicația pentru texturi 3D — Adobe Substance, scrie The Verge

Medium a fost lansat ca un instrument de artă pentru piața de masă, dar după cum au observat reprezenții Oculus, acesta a fost folosit de utilizatori de nișă, precum dezvoltatorii de jocuri sau artiștii.

Deguy și echipa Oculus Medium au menționat că doresc să pună accent pe păstrarea comunității existente, dezvoltată în jurul instrumentului digital. Acest lucru ar avea sens în orice context, dar este deosebit de important în industria VR, unde comunitățile sunt mici, iar utilizatorii sunt cei responsabili să descopere cum ar trebui folosite instrumente precum Medium.

Parallax

Vizualizari
265
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri