Redacția StartupCafe.ro

OpenAI lansează o versiune a „robotului” conversațional ChatGPT pentru educație

openai-chatgpt-dreamstime

Firma americană de inteligență artificială lansează ChatGPT Edu, o versiune a chatbot-ului dedicată zonei de educaţie, care poate fi folosită în cadrul instituţiilor de învăţământ, potrivit News.ro.

„ChatGPT Edu este conceput pentru şcolile care doresc să implementeze AI pe scară largă pentru studenţii şi comunităţile din campus” spune producătorul.

Această versiune permite instituţiilor de învăţământ să construiască versiuni personalizate de ChatGPT, antrenate pe baza propriilor date şi să le dea în uz elevilor şi profesorilor.

ChatGPT Edu va permite folosirea unor texte mai lungi decât versiunea gratuită a chatbot-ului şi va oferi acces inclusiv la cea mai nouă versiune GPT-4o.

GPT-4o este cel mai nou model lingvistic dezvoltat de OpenAI, fiind mai bun decât versiunile anterioare la multe sarcini, inclusiv interpretarea textului, programarea şi matematica, analizarea seturilor de date şi accesarea internetului.

Folosirea inteligenței artificiale generative în cadrul şcolilor rămâne un subiect sensibil şi o decizie pe care conducătorii acestora trebuie să o ia ştiind că multe dintre răspunsurile date de „roboții” actuali sunt inventate.

Parallax

Vizualizari
141
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.594
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.96

publishing: 3.09

expertise: 0.08

rating: 1.594

Articole publicate : 1, 022
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri