Răzvan Tătaru

OpenAI (ChatGPT) cumpără un startup producător de software de colaborare pentru angajați

Logo-ul OpenAI

OpenAI, compania de inteligență artificială din spatele „robotului” ChatGPT, cumpără startup-ul Multi, care produce un software de colaborare pentru angajați, potrivit TechCrunch.

O sursă familiară cu subiectul susține că finalul achiziției va presupune și integrarea echipei din spatele Multi în OpenAI.

Într-o postare pe blogul oficial, startup-ul spune că platforma de colaborare va fi închisă începând cu 24 iulie 2024, zi în care vor fi șterse majoritatea datelor utilizatorilor. Utilizatorii platformei pot cere ajutor pentru găsirea de alternative sau extensii de timp de folosire.

„Mulțumim tuturor celor care au folosit Multi. A fost un privilegiu să construim împreună cu voi și am învățat enorm de la voi. Ne vor lipsi feedback-ul și raportările de erori, dar abia așteptăm să vă arătăm ce urmează să facem”, a scris echipa Multi pe blog.

Potrivit datelor de pe Crunchbase, citate de TechCrunch, startup-ul a strâns 13 milioane dolari în numerar de la fonduri de capital de risc, inclusiv Greylock și First Round Capital, înainte de ieșirea de luni.

Multi producea un software de colaborare pentru echipele remote, pentru a putea lucra împreună prin apeluri video. Acesta oferea funcționalități precum posibilitatea de colaborare pe partajări de ecran de la până la 10 persoane simultan, shortcut-uri personalizate și deep link-uri automate pentru cod, design și documente.

Parallax

Vizualizari
117
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri