Noutăți la Google Maps: Navigație combinată pe bicicletă și Uber în aceeași călătorie
Powered By
Claudiu Zamfir

Noutăți la Google Maps: Navigație combinată pe bicicletă și Uber în aceeași călătorie

Thumbnail

Google Maps va introduce o opțiune de navigație pentru transport combinat, cu mijloace de transport în comun, servicii ridesharing gen Uber și bicicletă.

Noua opțiune urmărește integrarea metodelor alternative de transport, cum sunt serviciile de ridesharing și mijloacele first mile și last mile, cum sunt bicicletele folosite în comun în orașe.

Utilizatorii Google Maps vor putea să introducă o destinație și să ceară indicații de orientare și vor putea primi rute care conțin soluții combinate, de exemplu, transport în comun clasic, ridesharing și bicicletă. Astfel vor vedea informații utile despre fiecare etapă a călătoriei: cât va costa călătoria, timpul de așteptare, aglomerația, ora de plecare a autobuzului etc. În plus, vor putea alege furnizorul preferat de transport.

Orientările de tranzit combinate cu mersul pe bicicletă vor începe să fie introduse pe Google Maps în săptămânile următoare pe telefonele cu sisteme de operare Android și iOS în 30 de țări, urmând ca în curând să fie adăugate și alte state.

Parallax

Vizualizari
1048
Conţinut
Parerea ta despre articol
Smart Tech

Changeneers caută acele proiecte și soluții care pot avea un impact real pozitiv asupra comunității. www.changeneers.ro
Secțiunea Smart Tech este susținută de Samsung.

Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 

  Ultimele știri

 

Cookie Settings