Smile Media

[P] Noi soluții ASUS pentru educație care ajută elevii să treacă la nivelul următor

Noi soluții ASUS pentru educație

ASUS, lider în tehnologie recunoscut la nivel global, renumit pentru capacitatea sa de a reinventa continuu tehnologiile existente, anunță noi soluții destinate sectorului educațional cu design robust și foarte ușor de întreținut care au drept scop menținerea implicării elevilor și asigurarea siguranței indiferent de unde aceștia învață. Noile serii de laptopuri ASUS BR1402, Chromebook CR11 și sistemele ExpertCenter D7 Tower rezolvă provocările învățării digitale prin designul care îl pune pe elev în centrul atenției.

În condițiile în care doar 40% din învățare are loc în școală, profesorii sunt nevoiți să apeleze la modele educaționale adaptabile pentru învățarea hibridă. Pe măsură ce instituțiile de învățământ îmbrățișează aceste noi inițiative de învățare digitală, apar noi provocări de alocare a resurselor, de gestionarea a claselor care se țin online și de integrarea noilor dispozitive în infrastructura IT existentă.

Soluțiile ASUS pentru sectorul educațional sunt proiectate pentru a răspunde nevoilor educaționale moderne care pun accentul pe digital, pentru a îmbunătăți învățarea și colaborarea într-un mod imersiv care ajută elevii să prospere în noua eră digitală hibridă.

BR1402: primul laptop 2-in-1 de 14” cu o construcție robustă

Când vine vorba de învățare hibridă, modelul ASUS BR1402F reprezintă companionul perfect datorită proiectării care ține cont de nevoile de durabilitate ale elevilor activi, de modularitatea și ușurința efectuării reparațiilor și, nu în ultimul timp, de protejarea mediului înconjurător.

Ecranul tactil de 14 inch este protejat de un strat rezistent Corning Gorilla Glass, iar șasiul este construit pentru a îndeplini cele mai stringente cerințe ale standardului militar MIL-STD-810H al armatei americane. Acest lucru se vede atât la ASUS BR1402F, cât și la ASUS Chromebook CR11, un laptop cu ecran de 11 inch, ambele laptopuri având carcase protejate cu inserții de cauciuc și finisaj rezistent la zgârieturi, la care se adaugă o tastatură rezistentă la stropi și scurgeri accidentale de lichide.

 

ASUS

 

Ambele modele facilitează învățarea intuitivă datorită prezenței stylus-ului care poate fi depozitat într-un compartiment special când nu este utilizat și pot funcționa neîntrerupt până la 12 ore, suficient pentru a acoperi o zi tipică din viața unui elev.

Pentru siguranța fizică a elevilor, studenților și profesorilor, tastatura a fost tratată cu un strat protector ASUS Antimicrobial Guard care previne dezvoltarea bacteriilor în proporție de 99%, iar emisiile reduse de lumină albastră ale ecranelor sunt certificate de institutul independent TUV Rheinland. Suplimentar, noile ASUS BR1402F și CR11 sunt prevăzute cu un scut fizic pentru webcam și de protecție hardware Trusted Platform Module 2.0 împotriva atacurilor cibernetice din ce în ce mai sofisticate.

 

ASUS 2

 

ASUS ExpertCenter D7 Tower: productivitate și conectivitate într-un design durabil

Nevoile educaționale evoluează continuu, iar noul sistem desktop ASUS ExpertCenter D7 Tower este pregătit să abordeze fluxurile educaționale cele mai complexe, putând fi dotat cu un procesor Intel Core i9 din generația 13 și cu până la 128 GB de memorie RAM.

În plus, designul modular permite extinderea capabilităților sistemului, fără a compromite compatibilitatea cu perifericele din generațiile anterioare, precum și înlocuirea componentelor defecte în doar câteva secunde datorită construcției care nu necesită unelte pentru asamblare sau dezasamblare.

Ca și celelalte produse ASUS destinate mediului educațional, noul ASUS ExpertCenter D7 Tower trece cele mai stringente teste de durabilitate și oferă protecție a datelor la nivel de întreprindere datorită modului TPM 2.0.

Parallax

Vizualizari
153
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.438
Just for testing :

interaction: 0.88

popularity: 0.45

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.438

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 153
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri