Claudiu Zamfir

Microsoft cumpără un startup IT de securitate. Prețul tranzacției

Thumbnail

Gigantul american Microsoft cumpără un startup IT israelian axat pe securitate în domeniul internet of things - IoT (internetul tuturor lucrurilor).

Suma tranzacției nu a fost dezvăluită oficial, dar TechCrunch a aflat că Microsoft plătește în jur de 165 de milioane de dolari pentru stratup-ul israelian CyberX. Firma de securitate cibernetică a fost fondată în anul 2012, la Herzliya (în aperopiere de Tel Aviv), de Nir Giller și Omer Schneider și a obținut investiții de circa 47 de milioane de dolari până acum, conform Startup Nation Central.  

Microsoft vrea să integreze CyberX în completarea produsului său Azure IoT security, pentru clienți din domeniul industrial al IoT. Cu CyberX, fabricile pot să-și gestioneze mai bine echipamentele IoT și să le îmbunătățească securitatea. Astfel, clienții Microsoft pot să urmărească hărți digitale cu mii de dispozitive cu conexiuni IoT de la etajul unei fabrici ori  dintr-o clădire întreagă, sau să obțină informații despre profilul echipamentelor și vulnerabilitățile lor.

Parallax

Vizualizari
1318
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri