Microsoft Excel adaugă bitcoin în lista de valute
Powered By
Adi Iacob

Microsoft Excel adaugă bitcoin în lista de valute

Thumbnail

Microsoft a susținut de mult timp bitcoin, iar acum adaugă simbolul criptomonedei ca opțiune în lista de valute a programului Microsoft Office Excel. Compania de tehnologie a inclus simbolul bitcoin (BTC) în cea mai recentă actualizare a Excel, deși acest lucru nu a fost confirmat direct de Microsoft.

Vestea a apărut în urma unei postări pe Reddit, în care utilizatorul "thepowerx" a susținut că bitcoin va fi inclus ca monedă acceptată în Excel în viitor. 

StartupCafe a verificat versiunea Office 2019 a software-ului produs de compania americană - utilizatorii care au această versiune, au opțiunea de a selecta bitcoin ca valută în formulele de calcul. Interesant este faptul că nici o altă criptomonedă nu pare să fi fost inclusă în actualizare.

Thumbnail

Adăugarea simbolului în programele sale ar fi în concordanță cu apropierea treptată a Microsoft față de bitcoin de-a lungul anilor. Gigantul american a început să accepte plăți în bitcoin pentru produsele sale în 2014, fiind una dintre primele companii mari care a făcut acest lucru. Ulterior, la începutul anului trecut (ianuarie 2018), Microsoft a încetat să mai accepte plăți în bitcoin, a relatat Bleeping Computer și au confirmat utilizatorii de pe Reddit, decizia fiind un răspuns la comisioanele ridicate pentru tranzacții și la volatilitatea prețului criptomonedei din acea perioadă.

Mai recent, compania s-a implicat în lansarea platformei de plăți în bitcoin Bakkt, alături de Intercontinental Exchange - proprietarul Bursei de Valori din New York și Starbucks, potrivit Business Insider.
 

Parallax

Vizualizari
527
Conţinut
Parerea ta despre articol
Smart Tech

Changeneers caută acele proiecte și soluții care pot avea un impact real pozitiv asupra comunității. www.changeneers.ro
Secțiunea Smart Tech este susținută de Samsung.

Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 

  Ultimele știri