Adi Iacob

Microsoft ar putea lansa două console Xbox anul viitor

Thumbnail

Noi informații sugerează că Microsoft va lansa două modele de Xbox ca următoarea generație a consolei de jocuri video, spre deosebire de ceea ce spun angajații companiei de luni de zile. Dacă informațiile sunt corecte, Microsoft ar putea lansa o consolă mai ieftină, pe lângă cea anunțată deja ― Project Scarlett.

Informațiile provin de la publicația de gaming Kotaku, care citează o sursă anonimă familiară situației, care a confirmat că Microsoft lucrează în prezent la două console. Spre deosebire de Project Scarlett ― dedicată în special jocurilor 4K, cealaltă consolă va suporta probabil o rezoluție de 1440p și va funcționa fără discuri (compania a lansat anul acesta varianta Xbox One disk-less). 

Microsoft a cerut dezvoltatorilor de jocuri să sprijine ambele proiecte, scrie The Next Web

Încă nu știm care va fi prețul ― va trebui să așteptăm până la momentul lansării oficiale.

Zvonurile care anunță o a doua consolă Microsoft a apărut de câteva luni. Se știe deja că Microsoft lucra la două console înainte de confirmarea proiectului Project Scarlett. Una dintre acestea a fost numită proiectul Anaconda, iar cealaltă ― Lockhart. Ulterior, proiectul Anaconda a devenit Project Scarlett.

Cât despre ce s-a întâmplat cu Lockhart, nimeni nu pare să știe sigur. Șeful Xbox, Phil Spencer, declara în iunie, pentru Business Insider, că Project Scarlett este singura consolă de ultimă generație la care lucrează în prezent compania.

Parallax

Vizualizari
1491
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri